پیروز ارجمند ، مدیر دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: موسیقی ایرانی پیشگامان زیادی داشته و دارد و در حال حاضر نیز نسلی طلایی و تأثیرگذار از این جریان باقی هستند که منشأ رویدادها و تولید آثار هنری ماندگاری هستند.
وی ادامه داد: موسیقی اصیل ایرانی که زمینهساز تبلور جریانهای ارزشی و انقلابی است، به دلیل برخی تهاجمات ناخواسته از سوی موسیقی غربی آماج اتفاقات ناهنجاری شد که رسماً در برههای از زمان شاهد افول این نوع موسیقی بودیم.
ارجمند تصریح کرد: مرحوم محمدرضا لطفی از جمله اساتید موسیقی بود که در این شرایط به ایران بازگشت و با هدایت گروه شیدا به احیای موسیقی ایرانی پرداخت، موسیقی که اوج شکوفایی آن را در دوره قاجار شاهد بودیم و در این راستا مکتبخانه میرزاعبدالله نیز در این زمینه سامان یافت.
این آهنگساز در ادامه گفت: تجارب هنرمندانی همچون لطفی در زمینه موسیقی ارزشی و انقلابی حتی پس از مرگ آنها نیز واجد اثرات و ثمرات گوناگونی شد؛ همچنان که از سوی برخی از مؤسسات همچون مکتبخانه میرزاعبدالله ادامه دارد و معدود پژوهشهایی در این زمینه در حال انجام است.
وی در پایان گفت: تاکنون درخواستی از سوی این مؤسسات پژوهشی مبنی بر تعامل با دفتر موسیقی به انجام نرسیده است؛ اما این دفتر آمادگی کافی را برای همکاری و مشارکت با این مؤسسات به منظور اعتلای موسیقی ارزشی و انقلابی داشته و دارد.