کد خبر: 1425687
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹
با هدف کمک به نیازمندان؛

وقف یک منزل مسکونی در شهرستان کیار

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری از وقف یک باب منزل مسکونی در شهرستان کیار خبر داد.

حجت‎الاسلام غلامیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‏‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با اشاره به وقف یک ‌منزل مسکونی در شهرستان کیار، افزود: این واحد مسکونی با هدف کمک به نیازمندان وقف شده است.

وی ارزش این موقوفه را 400 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: خانم گل‌بناز رمضانی این ساختمان را با نیت خیرات و مبرات و کمک به نیازمندان شهر ناغان وقف کرده است.

غلامیان از ثبت 42 وقف جدید در استان از ابتدای امسال خبر داد و با مطلوب ارزیابی کردن این روند، بر لزوم ترویج فرهنگ وقف تأکید کرد.

وی وقف را از سنت‌های حسنه دین اسلام دانست و با اشاره به ضرورت هدایت نیات واقفان در راستای نیازهای روز جامعه، افزود: با توجه به عدم آگاهی مردم از نیازهای استان، مرکز مشاوره وقف در اوقاف و امور خیریه استان در راستای سوق دادن مردم به وقف و هدفمند کردن نیات واقفان راه‌اندازی شده است.

غلامیان افزود: خیراندیشان می‎توانند با مراجعه به اوقاف و امور خیریه استان از مشاوره وقف بهره‎مند و در مسیر نیازهای استان اقدام به وقف کنند.

captcha