کد خبر: 1425834
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰
مدیرکل ارشاد استان مرکزی:

محدودیتی در زمینه صدور مجوز به مؤسسات قرآنی نداریم

گروه فعالیت‌های قرآنی‌: شاکری با اشاره به فعالیت مؤسسات قرآنی، بیان کرد: خوشبختانه مؤسسات قرآنی خوبی در استان داریم که امید است به‌سمت کیفی شدن پیش‌ برویم و از لحاظ صدور مجوز هیچگونه محدودیتی نداریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حسین شاکری، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی روز گذشته، 13 تیر در نشست شورای فرهنگ قرآنی استان با اشاره به اینکه این شورا از سال 89 در استان تشکیل شده است، گفت: همزمان با سراسر کشور تاکنون 10 جلسه فرعی و 9 جلسه کارشناسی برگزار شده و مؤسسات قرآنی زیادی تحت‌پوشش این شورا قرار گرفته‌اند.

وی اظهار کرد:‌ پس از اخذ مجوز این استان به یکی از استان‌های فعال در حوزه فعالیت‌های قرآنی به‌لحاظ کمی تبدیل شده و امید می‌رود به‌لحاظ کیفی نیز شاهد درخشش این استان در کشور باشیم.

مدیرکل ارشاد استان با اشاره به اعتبارات این شورا، گفت: از سوی مرکز توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی استان‌ها به سه دسته تقسیم شدند که برای استان مرکزی با توجه به فعالیت‌های انجام شده 300 میلیون تومان اعتبار در‌نظر گرفته شد که در سال گذشته بخشی از این اعتبار به‌عنوان کمک به مؤسسات قرآنی تخصیص یافت و هم اکنون در حال پیگیری جذب بخش دیگری از این اعتبار هستیم.

شاکری گفت: با توجه به فعالیت‌های قرآنی که در رأس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، به‌لحاظ مقایسه‌ای سال گذشته حدود100 میلیون تومان اعتبار برای فعالیت در زمینه برگزاری نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها، همایش‌ها و ... هزینه شده است که جوابگوی نیازها نیست.

وی با اشاره به فعالیت مؤسسات قرآنی، بیان کرد: خوشبختانه مؤسسات قرآنی خوبی در استان داریم که امید است با سمت کیفی شدن پیش‌ برویم و از لحاظ صدور مجوز هیچگونه محدودیتی نداریم.

شاکری گفت: بر اساس مصوبه شورای فرهنگ عمومی از این پس شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی زیر‌مجموعه این شورا قرار می‌گیرد.

مدیرکل ارشاد استان در پایان، اظهار کرد: پیش از این شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی در قالب کارگروه اجتماعی به فعالیت مشغول بوده است.

captcha