کد خبر: 1426743
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷

رمضان؛ فرصتی برای استغفار و پاک شدن از معصیت

گروه اندیشه: روحانی مستقر گوگ‌تپه بیله‌سوار گفت: ماه رمضان، ماه استغفار و پاک شدن از معصیت و ماه پاکیزگی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین بیدار، روحانی مستقر گوگ‌تپه بیله‌سوار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، گفت: آنچه در ماه رمضان می‌تواند در تقویت باورها و اعتقادات ما مؤثر واقع شود شب زنده‌داری و مأنوس شدن با قرآن است.

وی افزود: کسی که روزه می‌گیرد باید گوش، زبان و چشم خود را حفظ کند تا بتواند روزه‌دار واقعی باشد.

بیدار عنوان کرد: ماه رمضان، ماه پاک شدن از معصیت و ماه پاکیزگی است، به تعبیری هم خود ماه پاک است و هم طهارت از آن به انسان‌ها سرایت می‌کند و آنها را پاک می‌کند و فصل نوینی از طهارت به روی انسان گشوده می‌شود.

وی ادامه داد: ابتدای ماه رمضان، رحمت، میانه‌اش مغفرت و پایانش رهایی از آتش دوزخ است.

حجت‌الاسلام بیدار بیان کرد: رمضان، رمز تقویت اراده در خانواده‌ها و فرزندان ما است. در واقع یک چراغ خطر برای نفس سرکش انسان است و باعث حفظ اعضا و جوارح بدن از افتادن در ورطه گناهان است که این خود باعث تقویت روحیه تقوا و پارسایی در جوانان مؤمن و با نشاط می‌شود.

وی ضمن اشاره به اهمیت این ماه نسبت به ماه‌های دیگر سال، یادآور شد: رمضان نسبت به دیگر ماه‌های سال امتیازات و ویژگی‌های متمایزی دارد و از همین رو رمضان را ماه خدا نامیده‌اند.

captcha