کد خبر: 1426794
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۷

کیان خانواده با تقید زوجین به مؤلفه‌های عفاف درونی حفظ می‌شود

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه خواهران ارومیه گفت: بنیان و کیان اصلی خانواده در شرایط وجود هجمه‌های فرهنگی با تقید زوجین به مؤلفه‌های عفاف و حجاب درونی حفظ می‌شود.

راضیه پورحیدر، مدیر حوزه علمیه خواهران ارومیه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: فلسفه عفاف و حجاب و حکمت آن بر اساس استنادهای قرآنی و روایت‌های دینی حفظ  و بقای نسل بشریت است.

وی با اشاره به اینکه عفاف و حجاب دو جنبه بیرونی و درونی دارد، اضافه کرد: زوجین در شریط کنونی که جامعه با ابزارهای مختلف در تیررس تبلیغات فرهنگی غرب است، تنها با پایبندی و تقید به مولفه‌های عفاف و حجاب درونی است که می‌توانند بنیان خانواده را از بسیاری از آسیب‌ها در امان نگه دارند.

این مقام مسئول عفاف و حجاب را مایه اصلی آرامش و امنیت اجتماعی دانست و اضافه کرد: لازمه آراسته شدن به مؤلفه عفاف و حجاب واقعی پیشه کردن تقوا و مطالعه فلسفه وجوبی احکام دینی است.

وی با اشاره به اینکه ناکارآمدی طرح‌های اجرایی در حوزه عفاف و حجاب بیشتر نتیجه وادادگی فرهنگی است، افزود: در موضوع حفظ کیان خانواده از آسیب‌های کم‌رنگ شدن عفاف و حجاب در جامعه لازم است که عفت اجتماعی در کنار عفت خانوادگی مورد توجه قرار گیرد.

پورحیدر‌ معتقد است که اگر بخواهیم جامعه‌ای عفیف داشته باشیم باید مردان و زنان عفیف تربیت کنیم و تحقق این مهم نیازمند سرمایه‌گذاری‌های کلان فرهنگی و برخورداری از دیدگاه‌های کارشناسانه و آسیب‌شناسانه است.

مدیر حوزه علمیه خواهران ارومیه گفت: امروز دشمن از تمامی ابزارهای سمعی و بصری با هزاران نیرنگ استفاده می‌کند تا با ترفندهای بسیار ظریف که جذابیت‌های خاصی هم برای مخاطب نسل جوان دارد ارزش و باورهای اعتقادی را از جامعه ما بگیرد.

captcha