حجتالاسلام میراحمد ثروتمندهاشمی، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ارومیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: پیامبر(ص) زمانیکه وارد مدینه شد مساجدی را بنا کرد و در آنان جدای از بحثهای عبادی به بحثهای علمی نیز میپرداختند.
وی ادامه داد: امروزه جوانان بیشتر از هر زمان دیگر مشتاق به یادگیری علم و دانش هستند و وجود مباحث علمی که در دین مبین اسلام نیز بر روی آنان تأکید شده است، برای آنان بسیار مفید و جالب است.
حجتالاسلام ثروتمند گفت: باید در مساجد به شبهات اعتقادی که جوانان با آنها روبهرو هستند و عوامل بیگانه از آنان برای تخریب افکار اعتقادی جوانان استفاده میکنند پاسخ داده شود و در رابطه با مشکلات موجود در اجتماع بحث و تبادل نظر شود.
وی با اشاره به نقش روحانیان و مبلغان در مساجد گفت: روحانیان و مبلغان میتوانند بهصورت مطلوب جوانان را به سوی مسجد هدایت کنند بهطوری که اگر مساجدی با معماری کاملاً اسلامی با تزئینات مرتبط داشته باشیم تأثیراتی را که روحانیان بر روی جوانان دارند را نمیگذارند.
وی افزود: روحانیان باید به اقتضای زمان با علم روز آشنا باشند و بر اساس نیازها و علائق جوانان با آنان سخن بگویند و مباحث روز را اولویت بحثهای خود قرار دهند.
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ارومیه با بیان اینکه هیئت امنای مسجد نیز نقش بسیار تأثیرگذاری بر روی حضور جوانان دارند، اظهار کرد: هیئت امنای مساجد میتوانند با راهکارهای مناسب و مورد توجه جوانان آنان را بهسوی مساجد بکشانند و آنان را به حضور در مساجد علاقهمند سازند.