کد خبر: 1426944
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۰
با حضور دختران نوجوان؛

طرح «چله‌خوانی قرآن» در سلطانیه برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان گفت: قرائت دعاهای روزانه ماه رمضان و نیز اجرای طرح چله‌‏خوانی قرآن توسط دختران نوجوان عضو کانون، همه روزه در طول ماه رمضان در این مرکز برگزار می‎شود.

سعید سلیمی، مسئول روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، درباره ویژه‌برنامه‎های مرکز سلطانیه این کانون در ماه رمضان امسال، گفت: قرائت دعاهای روزانه ماه رمضان و نیز اجرای طرح چله‏‌خوانی قرآن توسط دختران نوجوان عضو کانون، همه روزه در طول ماه رمضان در این مرکز برگزار می‎شود.

وی با بیان این‌که کسب اطلاعات دینی نوجوانان موجب بهره‎مندی بهتر آنان از فرایض دینی می‌شود، افزود: کلاس‎های احکام با محوریت احکام رمضان، روزهای پنج‌شنبه هر هفته ویژه دختران نوجوان در کانون مرکز سهرورد برگزار می‌شود.

مسئول روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان اظهار کرد: احسان و نیکوکاری یکی از سنت‎های حسنه‎ای است که همواره از سوی پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین(ع) به آن اشاره شده است، لذا در این راستا جهت آشنایی کودکان و نوجوانان با این سنت نیکو، مرکز سهرورد اقدام به بسته‎بندی بسته‎های رمضان و توزیع آن بین همسایه‎های کانون توسط اعضا کرده است.

سلیمی عنوان کرد: دوختن کیسه برکت در ماه رمضان از جمله رسوم سنتی مردم سلطانیه در این ایام است و این کانون نیز جهت پاسداشت این سنت قدیمی به دوختن کیسه برکت توسط دختران نوجوان می‎پردازد.

وی با اشاره به این‌که انجام فعالیت‎های تجسمی و هنری موجب ماندگاری هر چه بیشتر آموخته‎های دینی در اذهان می‌شود، افزود: کانون مرکز سلطانیه اقدام به برپایی کارگاه‎های هنری با محوریت رمضان و روزه‎داری در طول این ایام کرده است تا بتواند آموزشی مطلوب برای کودکان و نوجوانان داشته باشد.

این مسئول در پایان یادآور شد: با توجه به این‌که در روزهای آخر ماه رمضان مردم در مناطق مختلف اقدام به ختم سوره یس می‎کنند، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز سهرورد نیز برنامه ختم سوره یس را در روز آخر ماه رمضان ویژه عید فطر برگزار خواهد کرد.

captcha