کد خبر: 1427403
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۱

همایش «حجاب و عفاف» در محلات برگزار شد

گروه اجتماعی: رئیس اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی محلات از برگزاری همایشی با‌ عنوان حجاب و عفاف در این شهرستان خبر داد.

مهدی ملک‌محمدی، رئیس اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی محلات در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: به‌مناسبت هفته حجاب و عفاف همایشی با این عنوان در شهرستان برگزار شد.

وی با بیان اینکه حجاب یکی از مهم‌ترین مباحث فرهنگی در نظام اسلامی کشور است، اظهار کرد: امروز با توجه به هجمه‌های فرهنگی گسترده‌ای که از سوی دشمنان ‌علیه مبانی اعتقادی و مذهبی به‌ویژه مقوله حجاب و عفاف صورت گرفته است؛ لیکن باید در این زمینه آگاهی‌بخشی بیشتری در این خصوص صورت گیرد.

ملک‌محمدی با بیان اینکه همایش حجاب و عفاف 21 تیر‌ در سالن حضرت زینب‌(س) برگزار شد، افزود: از اساتید حوزه علمیه بانوان شهرستان دعوت شد تا در این مراسم در‌خصوص فلسفه و لزوم حجاب و عفاف به سخنرانی بپردازند.

وی برگزاری مراسم راهپیمایی با عنوان حجاب و عفاف را از دیگر فعالیت‌های پیش‌بینی شده دانست و مطرح کرد: این مراسم جمعه، 20 تیر‌ پیش از اقامه نماز جمعه از محل میدان اسقبال آغاز می‌شود و به مصلی خاتمه می‌یابد.

این مقام مسئول در پایان برگزاری مسابقات فرهنگی، توزیع بروشوردر اماکن عمومی، برپایی نمایشگاه‌ و ارسال پیامک با مضامینی پیرامون اهمیت حجاب و عفاف و حجاب از منظر اسلام را نیز از فعالیت‌هایی دانست که در هفته حجاب و عفاف صورت می‌گیرد.

captcha