کد خبر: 1427774
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۴
آیت‌الله صفایی‌ بوشهری تأکید کرد:

لزوم اجرای برنامه‌ریزی قوی در عرصه توسعه زیرساختی حوزوی و دانشگاهی

خبرنگاران افتخاری/ حامد فکوری: امام‌جمعه بوشهر گفت: در استان بوشهر باید بر روی دو عنصر توسعه زیرساختی حوزوی و دانشگاهی به شکل بسیار قوی با افق‌های بلند، برنامه‌ریزی شود و در این راه، کوتاه‌بینی، کوچک‌بینی و معطل کردن کارها، ضربات جبران‌ناپذیری به توسعه استان خواهد زد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌جمعه بوشهر در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا جمال‌زاده، نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد و اعضای شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر با بیان اینکه پیشرفت هر جغرافیا حاصل توسعه علم و فن‌آوری است، اظهار کرد: اگر در یک سرزمینی علم و فن‌آوری به خودکفایی، تولید و تبدیل به محصول و پروژه نرسد، قطعاً آن جغرافیا دچار ایستایی، رکود و عقب‌گرد خواهد شد.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان بوشهر افزود: علم و فن‌آوری، مدیریت دانش‌بنیان، شناخت زوایای یک سرزمین با نگاه دانایی، طراحی‌های دانش‌بنیان، مدیریت اجرایی قوی و نظارت کارآمد است که می‌تواند یک سرزمین را به نمادی از توسعه و پیشرفت جامع و پایدار تبدیل کند و این نگاه مقام معظم رهبری است.

وی عنوان کرد: استان بوشهر یکی از مراکز مهم برای پیشرفت جامع و پایدار دینی است که این پیشرفت جامع و پایدار با نگاه دین باید بر اساس دانش، دانایی و فن‌آوری به‌ویژه فن‌آوری‌های نوین باشد.

اجرای برنامه‌ریزی قوی در عرصه توسعه زیرساختی حوزوی و دانشگاهی در بوشهر

امام‌جمعه بوشهر ادامه داد: مهم‌ترین زیرساخت این منظومه، توسعه علم و فن‌آوری در دانشگاه‌ها است که دانشگاه آزاد اسلامی بخش مهمی از این کار را برعهده دارد.

وی با اشاره به اینکه استان بوشهر دارای همه نوع ظرفیت‌ها و قابلیت‌های پیشرفت است، بیان کرد: اگر این ظرفیت‌ها کشف و شناخته شود و یک برنامه‌ریزی قوی در این عرصه صورت گیرد و از آن طرف مدیریت دانش‌بنیانی و بازتولید پروژه‌های نوین و فوق روز صورت گیرد، قطعا استان بوشهر آلبوم توسعه و پیشرفت ایران خواهد شد.

آیت‌الله صفایی بوشهری در همین رابطه گفت: مقدمه تمامی این مراحل، وجود منابع انسانی کارآمد علمی است که بخشی عظیمی از تولید این منابع انسانی در دانشگاه‌ها و بخش دیگر آن در حوزه‌ها صورت می‌گیرد.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌ جمعه بوشهر در ادامه افزود: به همین خاطر در استان بوشهر باید بر روی دو عنصر توسعه زیرساختی حوزوی و دانشگاهی به شکل بسیار قوی با افق‌های بلند، برنامه‌ریزی شود و در این راه، کوتاه‌بینی، کوچک‌بینی و معطل کردن کارها، ضربات جبران‌ناپذیری به توسعه استان خواهد زد.

طراحی و احیای نهضت اندیشه‌ تحول دانش‌بنیان با نگاه فرهنگ دینی در  بوشهر

وی با تأکید بر اینکه باید در استان بوشهر نهضت احیای اندیشه‌ تحول دانش‌بنیان با نگاه فرهنگ دینی طراحی شود، اظهار کرد: استان بوشهر این ظرفیت را دارد که نه تنها در ایران بلکه در حوزه خلیج فارس، قطب شکوفایی پیشرفت باشد.

آیت‌الله صفایی بوشهری در بخش دیگری از بیانات خود، توسعه زیرساختی را اولین قدم در توسعه دانشگاهی دانست و بیان کرد: در استان بوشهر نیازمند مراکز دانشگاهی به روز، مجهز و دارای تمامی ابعاد یک دانشگاه بین‌المللی، هستیم.

امام‌جمعه بوشهر گفت: همچنین تمامی مراکز دانشگاهی استان باید شرایط فیزیکی و تجهیزات درونی آنها، فوق‌العاده پیشرفت کنند و از آن طرف دارای استانداردهای لازم باشند.

وی در ادامه، گسترش رشته‌های دانشگاهی مورد نیاز استان به‌ویژه در حوزه‌های انرژی، تجارت، شیلات، عمران، کشاورزی و صنایع سنگین و ارتقاء سطح مقاطع را یک ضرورت دانست.

استفاده از اساتید مجرب، خلاق، فرهنگی و انقلابی در دانشگاه‌های بوشهر

آیت‌الله صفایی بوشهری با تأکید بر استفاده از اساتید مجرب، خلاق، فرهنگی و انقلابی در دانشگاه‌ها، خواستار شد و بیان کرد: همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند «اساتید گذشته از اینکه به دانشجو آموزش می‌دهند، بر شخصیت دانشجویان تأثیر‌گذار هستند، به همین خاطر باید از اساتیدی استفاده شود که دارای شخصیت بالای علمی، معنوی، اخلاقی، دینی و انقلابی باشند».

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌جمعه بوشهر در پایان با اشاره به نگاه فرهنگی موجود در دانشگاه‌ها، تأکید کرد: نگاه فرهنگی در دانشگاه‌ها باید فرهنگ دینی و ولایی باشد.

captcha