کد خبر: 1427944
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۶
همزمان با سراسر کشور؛

طرح «لشگر فرشتگان» ویژه دانش‌آموزان دختر گیلانی اجرا می‌شود

گروه اجتماعی: مدیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گیلان از اجرای طرح «لشگر فرشتگان» ویژه دانش‌آموزان دختر گیلانی همزمان با سراسر کشور خبر داد و گفت: این طرح با مشارکت ۵۰۰ دانش‌آموز برگزار می‌شود.

اسماعیل جانعلی‌پور، مدیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از اجرای طرح «لشگر فرشتگان» ویژه دانش‌آموزان دختر استان گیلان همزمان با سراسر کشور خبر داد و اظهار کرد: این طرح با مشارکت 500 دانش‌آموز دختر استان از ابتدای ماه مبارک رمضان در سطح 16 قرارگاه ویژه دختران آغاز شده است که قرار است تا پایان طرح، زندگی‌نامه تعداد 45 نفر از بانوان شهیده، مجاهد و مبارز استان گیلان در سال‌های انقلاب و دفاع مقدس مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: طرح «لشگر فرشتگان» شامل سه مرحله اصلی از قبیل تکمیل دفترچه، وبلاگ‌نویسی(قرارگاهی) و برگزاری یادواره(شهری) می‌باشد؛ دانش‌آموزان در دفترچه مذکور به ثبت خاطرات کوتاهی از زندگی زنان مجاهد می‌پردازند؛ بخش دیگر این دفترچه به مصاحبه با یک خانم راوی ایثارگر(خانواده شهدای زن، همسر شهید یا جانباز، امدادگر، اسیر یا جانباز زن و...) اختصاص دارد.

جانعلی‌پور گفت: مطالعه، بخش دیگر این دفترچه است که در این قسمت دانش‌آموزان تعدادی از کتاب‌های حوزه دفاع مقدس را مطالعه می‌کنند و به سؤالاتی در این زمینه پاسخ می‌دهند؛ همچنین در پایان این دفترچه به شیوه‌های جنگ امروزی، راه‌های مبارزه در این جنگ و نقش ویژه زنان پرداخته شده است.

مدیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گیلان اضافه کرد: بر اساس این طرح، دانش‌آموزان پس از طی مراحل ذکر شده باید برای معرفی زن مبارزی که درباره آن به تحقیق پرداخته‌اند، یک وبلاگ ایجاد کنند؛ این وبلاگ باید حتما در سایت تبیان http://tebyan.net ایجاد شود و در پایان با استفاده از مستندات دانش‌آموزان، یادواره شهدا در مدارس و شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

captcha