کد خبر: 1427968
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۷

آرامش روحی و استحکام پیوند خانوادگی از ثمرات حفظ حجاب ‌است

گروه اجتماعی‌: کارشناس فرهنگی امور بانوان اداره‌‌کل تبلیغات اسلامی هرمزگان ‌گفت: آرامش روحی و استحکام پیوند خانوادگی از ثمرات حفظ حجاب و ترک جلوه‌گری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از هرمزگان، معصومه هوشمند، کارشناس فرهنگی امور بانوان اداره‌‌کل تبلیغات اسلامی هرمزگان‌ 18 تیر‌ در جمع خبرنگاران ضمن تبریک ۲۱ تیر سالروز عفاف و حجاب به جایگاه این دو موضوع مهم در اسلام اشاره و اظهار کرد‌: نگاه اسلام به زن همراه با حرمت و کرامت است، اسلام در بدو پیدایش، زنان را از اسارت فرهنگ جاهلی نجات داد و قدر و منزلت و شخصیت انسانی از دست رفته آنان را در فرهنگ جاهلی مرد‌سالار احیا‌ کرد.

هوشمند درادامه افزود: دین اسلام با تأکید بر ارزش‌های اخلاقی همچون عفاف و پاکدامن و حجاب و پوشش، می‌خواهد حرمت و کرامت زن در عرصه اجتماع حفظ شود و استعدادهای خدادادی او در فعالیت‌های جنسی صرف نشود.

کارشناس فرهنگی امور بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی هرمزگان اظهار کرد: عفاف به‌عنوان یک ارزش درونی و والای اخلاقی در اخلاق اسلامی جایگاه بسیار والایی دارد و عفاف به‌عنوان ریشه حجاب و حجاب به‌عنوان یک عمل ظاهری، بازتاب عفاف به‌عنوان یک ارزش درونی است.

وی افزود: حفظ حجاب و ترک جلوه‌گری، ثمرات بسیاری دارد که آرامش روحی، استحکام پیوند خانوادگی، حفظ نسل، جلوگیری از سوء قصد و تجاوز، پیشگیری از امراض مقاربتی و روانی، پائین آمدن آمار طلاق، خودکشی، فرزندان نامشروع و سقط جنین، از بین رفتن رقابت‌های منفی و نجات او از چشم‌ها و دل‌های هوسبازی که امروز دنیای غرب و شرق را در لجن فرو برده است از جمله آنهاست.

هوشمند در پایان افزود : در سوره احزاب در یک جا به زنان دستور می‌دهد: «در محاورات روزمره حالت عادی داشته و با ناز و کرشمه و طنازی صحبت نکنید و در کوچه و خیابان با بدن‌های نیمه عریان و لباس‌های بدن‌نما، ظاهر نشوید. چند آیه بعد می‌فرماید: «با چادر و مقنعه اندام خود را بپوشانید.» تمام این برنامه و تأکیدها برای آن است که: مردم، زن‌ها را به‌عنوان افراد عفیف و پاکدامن بشناسند و موجبات آزار و اذیت آنان را فراهم نسازند و چشم طمع ندوزند و در نتیجه امنیت و آرامش قشر خانم‌ها در سایه چادر و رعایت ضوابط شریعت و پوشش اسلامی، تأمین شود.

captcha