کد خبر: 1428226
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۵

اختلافات گروه‌های اسلامی حیاط‌خلوت استکبار جهانی است

گروه سیاسی: امام جمعه مهاباد با اشاره به اینکه درگیری‌های داخلی میان فرق اسلامی تنها به نفع دشمنان اسلام است، گفت: اختلافات گروه‌های اسلامی در واقع حیاط‌خلوت استکبار جهانی برای رسیدن به اهداف شوم است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، ماموستا عبدالقادر سهرابی، امام جمعه مهاباد امروز، 20 تیر در خطبه‌های این هفته نماز جمعه این شهرستان با اشاره به مسائل مبتلابه جهان اسلام و درگیری‌های گروه‌های اسلامی اظهار کرد: اختلافات شدید بین گروه‌ها و فرق اسلامی در واقع فرصت را برای تقویت و تأمین اهداف استکبار جهانی در منطقه ایجاد می‌کند و هیچ نفعی به حال امت اسلامی ندارد.

وی با اشاره به حمله رژیم غاصب اسرائیل به سرزمین‌های اشغالی و نوار غزه و کشتار مسلمانان بی‌دفاع، گفت: هدف رژیم منحوس اسرائیل تضعیف و از بین بردن مقاومت در نوار غزه است اما مسلمانان فلسطین همواره ثابت کردند بر آرمان‌های خود استوار و پایدار ایستاده‌اند.

سهرابی خاطرنشان کرد: امروز کشتار بی‌رحمانه مسلمانان در کشورهای عراق و سوریه به دست کسانی انجام می‌شود که خودشان را مسلمان و تابع دین اسلام می‌دانند اما هیچ معرفتی به ارزش‌های اسلامی ندارند.

وی در ادامه به دیدار اخیر مسئولان نظام با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: رهنمودهای رهبری در ابلاغ سیاست‌های کلی نظام باید از سوی مسئولان و دولت‌مردان به عنوان نقشه راه اصلی مورد توجه و عمل قرار گیرد.

امام جمعه مهاباد به وضعیت کنونی حجاب و عفاف نیز اشاره کرد و گفت: وضعیت حجاب و عفاف جامعه امروز به شدت متأثر از الگوهایی است که غرب از طرق های مختلف به جامعه تزریق می‌کند و این شرایط می‌طلبد که متولیان فرهنگی در این برهه بیشتر از پیش تلاش و توجه به موضوعات فرهنگی از جمله حجاب و عفاف داشته باشند.

captcha