کد خبر: 1428259
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۵
حجت‌الاسلام راستگو:

کمبود مباحث قرآنی و اسلامی در رسانه‌ها محسوس است

کانون خبرنگاران نبأ: مبتکر طرح تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان به شیوه جدید، در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی قرآن، گفت: کمبود مباحث قرآنی و اسلامی در رسانه‌ها محسوس است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ، حجت‌الاسلام راستگو، مبتکر تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان به شیوه جدید، در حاشیه بازدید از بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، گفت: نیاز است که رسانه‌ها به صورت کامل و کارشناسانه بر روی مباحث و مفاهیم مربوط به کودکان و نوجوانان کار کنند و باید گفت که کمبود مباحث قرآنی و اسلامی در رسانه‌ها محسوس است.

وی ادامه داد: برای اینکه بتوان کودکان را بیشتر با مباحث قرآنی آشنا کرد، بهتر است که مسائل به صورت شعرگونه و با کلامی قابل درک برای سنین مختلف ایجاد شود تا بیش از پیش شاهد این مهم باشیم که مفاهیم قرآنی قابل درک و ملموس باشد و این خود باعث این می‌شود که اثرات آن را در کمترین زمان ممکن شاهد باشیم.

مبتکر تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان به شیوه جدید است اضافه کرد: برای آموزش و پرورش کودکان و خردسالان که آیند‌ه‌سازان ایران اسلامی هستند باید برنامه‌های ویژه‌ای را در دستور کار قرار داد و در این راه باید از کارشناسان و روان‌شناشان خبره و کاربلد استفاده کرد.

وی در پایان یادآور شد: رسانه‌ها می‌توانند با این سیطره‌ای که دارند بهترین‌ها را برای کودکان و خردسالان به ارمغان آورده ودر کنار خانواده‌ها با تعلیم و پرورش کارشناسانه آینده‌ای روشن را برای این عزیزان رقم بزنند.

captcha