کد خبر: 1428374
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶
در طول ماه رمضان؛

۱۵ برنامه قرآنی ـ دینی در سپاه زنجان برگزار می‌شود

گروه فعالیت‎های قرآنی: معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه انصارالمهدی(ع) استان زنجان از اجرای ۱۵ عنوان برنامه قرآنی و دینی همزمان با ماه رمضان بین رده‌های مختلف سپاه استان خبر داد.

کیهان قهرمانی، معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به برگزاری محفل انس با قرآن کریم به مناسبت ماه رمضان در سپاه استان، گفت: این مراسم همزمان با آغاز دهه دوم ماه رمضان به صورت مشترک بین همه رده‌های نیروهای مسلح اعم از ارتش، نیروی انتظامی و آمادگاه برگزار شد.

وی ادامه داد: این مراسم همه‌ساله به صورت داوطلبانه به میزبانی سپاه انصارالمهدی(عج) استان برگزار می‌شود که امسال نیز این مراسم، باشکوه افزون‎تر برپا شد.

معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان عنوان کرد: در این مراسم، یک نماینده از هر رده نیروهای مسلح به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداخته و در پایان حجت‎الاسلام والمسلمین علی خاتمی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان بر لزوم ترویج ارزش‎های قرآنی در سطح جامعه تأکید کرد.

قهرمانی بیان کرد: این دستگاه اجرایی 15 برنامه قرآنی و دینی برای اجرا همزمان با ماه رمضان در تمام رده‌های سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان در نظر گرفته است و تاکنون بخشی از این برنامه‎ها را به منصه اجرا رسانده است.

وی یادآور شد: معاونت تربیت و آموزش سیاسی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان نیز در طول ماه رمضان، کلاس‎های اخلاق و تفسیر قرآن کریم را با محوریت سوره جمعه بین کارکنان این مجموعه برگزار کرده است.

این مسئول یادآور شد: هدف از اجرای برنامه‎های مذکور، ترویج فرهنگ قرآنی بین همه رده‎های سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان است.

captcha