کد خبر: 1429438
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳

آغاز هفتمین روز حملات به غزه/ بی‌اعتنایی به درخواست آتش‌بس شورای امنیت

گروه بین‌الملل: رژیم صهیونیستی صبح امروز با بمباران مناطق مختلف غزه در حالی وارد هفتمین روز حملات هوایی پیاپی شد که شورای امنیت سازمان ملل خواستار اعلام آتش‌بس در این منطقه شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «World Bulletin»، بنابر گزارش‌ها تاکنون حداقل 173 فلسطینی در اثر حملات رژیم اسرائیل به غزه جان خود را از دست داده‌اند و شمار زیادی نیز مجروح شده‌اند که به دلیل نبود تجهیزات پزشکی لازم، شرایط مساعدی ندارند.

رژیم صهیونیستی امروز، 23 خرداد، سه منطقه متعلق به جنبش مقاومت فلسطین، حماس، را بمباران کرد. جنگنده‌های اسرائیلی همچنین ساختمان‌هایی در شهر غزه را هدف قرار دادند و شماری از فلسطینان را زخمی کردند.

امروز یک زن و مرد فلسطینی نیز در اثر جراحات ناشی از حملات روز گذشته جان خود را از دست دادند.

حداقل 1230 فلسطینی از زمان آغاز دور جدید حملات رژیم اسرائیل از روز 17 تیرماه، زخمی شده‌اند.

رژیم صهیونیستی در حالی به حملات خود علیه غزه ادامه می‌دهد که شورای امنیت سازمان ملل از دو طرف اسرائیلی و فلسطینی خواسته است که برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه توافق کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، شورای امنیت در بخشی از نخستین بیانیه خود پس از آغاز حملات اسرائیل به غزه، «نگرانی شدید» خود را در زمینه «محافظت و آرامش» غیرنظامیان هر دو طرف ابراز کرد.

ریاض منصور، سفیر فلسطین در سازمان ملل متحد نیز در کنفرانسی خبری ابراز امیدواری کرد که رژیم صهیونیستی از بیانیه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف تهاجم علیه مردم فلسطین پیروی کند.

اسرائیل با وجود فشارهای جامعه بین‌الملل و تظاهرات‌ اعتراض‌آمیز مردم در سراسر جهان، نه‌تنها همچنان به تجاوزات خود  ادامه می‌دهد بلکه نخست‌وزیراین رژیم با وقاحت اعلام کرده که اسرائیل  تا رسیدن به اهداف خود در غزه، در برابر فشارهای بین‌المللی خواهد ایستاد.

captcha