رضا حسینی، نویسنده و کارگردان «تئاتر رضوی» در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: آفت هر رویداد فرهنگی و هنری همچون برگزاری جشنواره، وقفهای است که در روند برگزاری آن روی میدهد و این وقفه موجب میشود تا بسیاری از ظرفیتهای ایجاد شده فراموش شده و یا پراکنده شوند.
وی گفت: تنها یک جریان مستمر و هدفمند است که میتواند اهداف از پیشتعیین شده خود را در کوتاه و یا بلندمدت محقق سازد و وقتی جشنوارهای همچون «تئاتر رضوی» پس از 9 دوره برگزاری مستمر ناگهان متوقف میشود، حتی اگر تصمیم به برگزاری مجدد آن گرفته شود همهچیز را باید از نقطه صفر شروع کرد.
حسینی تصریح کرد: جشنواره «تئاتر رضوی» با وجود کمبودهایی که داشت اما با توجه به حضور پرشور فعالان تئاتری که دغدغه پرداختن به مضامین و موضوعات مرتبط با فرهنگ رضوی را داشتند، یکی از منحصرترین رویدادهایی بود که منتج به تولید و عرضه مجموعهای از آثار نمایشی صحنهای و مکتوب میشد و با وقفه به وجود آمده این شریان مهم قطع شد.
کارگردان نمایش «هفت دریا شبنمی» ادامه داد: حال که مدیران درصدد برگزاری مجدد این رویداد مهم تئاتر دینی از سال آینده هستند، باید گفت که دو کار سخت در پیش دارند، یکی اینکه مجموعهای از هنرمندان و گروههای فعال تئاتر رضوی که در این مدت به گونههای دیگر تئاتری روی آوردهاند را در یک جا مجتمع کنند و دیگر اینکه اعتماد آنها را نسبت به این جشنواره جلب کرده و اطمینان بدهند که این جشنواره با تغییر نگرش به وجود آمده، دیگر دچار وقفه نخواهد شد.
وی گفت: حضور پرشور هنرمندان در طول 9 دوره برگزاری این جشنواره، اعتباری برای آن به ارمغان آورد که سوءمدیریت و وقفه به وجود آمده آن را از میان برد و این جشنواره نیازمند این است که اعتبار ملی خود را بازیابد و فعلاً نباید حرفی در مورد بینالمللی شدن آن به میان آید.
حسینی در پایان گفت: برگزاری مجدد جشنواره که همچنان با معضلات زیادی همچون ضعف ساختار اجرایی و مدیریتی مواجه است فعلاً باید در راستای قوام و انسجام یک رویداد تأثیرگذار ملی رقم بخورد و پس از جلب نظر هنرمندان تئاتر داخلی به فکر بینالمللی شدن آن بود.