کد خبر: 1429782
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۰

غیبت، حاصل کمرنگ شدن ایمان به باورهای الهی است

گروه اجتماعی: استاد حوزه علمیه امام رضا‌(ع) میاندوآب گفت: غیبت کردن، حاصل کمرنگ شدن ایمان و اعتقاد افراد به باورهای الهی و دستورات دینی است.

حجت‌الاسلام علی عبدالهی، استاد حوزه علمیه امام رضا‌(ع) میاندوآب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از آذربایجان غربی، با اشاره به اهمیت نقش ایمان قلبی در زندگی افراد، افزود: غیبت کردن، حاصل ضعف ایمان افراد و کم‌رنگ شدن اعتقاد مردم به دستورات دینی است و توسعه فرهنگ دینی نیازمند تقویت باورهای اعتقادی مردم است.

وی در ادامه گفت: شخصی که بر ارزش و ذات وجودی خویش و ایمان قلبی بر پروردگار پی برده است دچار تزلزل و عادی شدن انجام گناه و منکرات در زندگی روزمره نمی‌شوند.

حجت‌الاسلام عبدالهی‌ به عادی شدن برخی گناهان بین عموم مردم در مجالس و مهمانی‌ها اشاره کرد و افزود: متأسفانه غیبت کردن برای افرادی که دارای ضعف ایمان قلبی هستند امری عادی قلمداد می‌شود و به راحتی در مجالس و مهمانی‌ها غیبت می‌کنند که زمینه هلاکت خویش و جامعه را فراهم می‌کنند.

وی بیان کرد: افراد باایمان، ایمان خویش را با تجملات و لذایذ دنیوی عوض نمی‌کنند، زیرا مؤمن با مراقبت از ایمان و عمل خویش عرصه را برای توطئه‌های جهان سلطه تنگ می‌کند.

حجت‌الاسلام عبدالهی با اشاره به فرمایشات معصومین(ع) در مورد جهاد با نفس، افزود: مؤمن مسلمان باید با نفس و زبان خویش برای مقابله با غیبت جهاد کند، زیرا که غیبت باعث کم‌‌ارزش شدن نماز و روزه فرد مسلمان در نزد پروردگار می‌شود.

وی با استناد به آیاتی از قرآن کریم در مورد غیبت کردن و عواقب آن، گفت: غیبت باعث ایجاد اختلاف میان برادران دینی و گسسته شدن روابط  می‌شود و می‌دانیم که دشمنان اسلام همواره در کمین نشسته‌اند تا از این فرصت در اختلاف‌افکنی و غلبه بر جهان اسلام، استفاده کنند.

حجت‌الاسلام عبدالهی اظهار کرد: مؤمن نباید در مورد دیگری سخنی بگوید گه باعث رنجیده شدن وی شود، حتی اگر بر عمل شخص یقین داشته باشد این امر جایز نیست.

استاد حوزه علمیه امام رضا‌(ع) میاندوآب در پایان افزود: مؤمنان باید با دوری از گناهان کبیره نظیر غیبت کردن و افزایش ایمان و عمل صالح در جهت پیشرفت و شکوفایی ایران‌ اسلامی به فرمایشات مقام معظم رهبری جامه عمل بپوشانند.

captcha