
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به نقل از روابط عمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، نسرین بازیانی مسئول کانون شماره یک بهبهان، گفت: کودکان و نوجوانان بهبهانی در مسابقه اذان این مرکز شرکت کردند.
وی افزود: در این همایش که با عنوان «آرام دل» برگزار شد، 14 عضو کودک و نوجوان پسر این کانون پرورشی در گفتن اذان با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی با بیان اینکه داوری این مسابقه را حجتالاسلام والمسلمین شاهعفو برعهده داشت، افزود: در این مسابقه سبحان فریادی، علیرضا ابوعلی و حسین نساءزاده بهعنوان برگزیدگان این مسابقه انتخاب شدند.
بازیانی ادامه داد: در این مراسم همچنین شاهعفو ضمن سخنرانی درباره اذان از اهمیت حجاب و عفاف سخن گفت و تأکید کرد حجاب و عفاف تنها برای زنان نیست بلکه مردان نیز باید حجاب و عفاف را رعایت کنند.
این مسئول فرهنگی یادآور شد: در بخش پایانی این همایش ویژهبرنامه «تنها صداست که میماند» اجرا شد که در آن مؤذن نامآشنای کشور مرحوم مؤذنزاده اردبیلی به کودکان و نوجوانان معرفی شد و این کودکان و نوجوانان با زندگینامه این مؤذن برجسته کشور آشنا شدند.