کد خبر: 1430213
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۸
علی‌محمدی:

تغییر در باورها و عقاید از اصول جنگ نرم است

گروه اندیشه: مدرس دانشگاه گفت: اصول جنگ نرم توسط گردانندگان این جنگ، ابتدا تغییر در باورها و عقاید افراد، سپس در افکار و اندیشه‎‏ها و در پی آن تغییر در رفتار و در نهایت ایجاد تغییر در ساختار سیاسی اجتماعی جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، عبدالله علی‌محمدی، از مدرسان دانشگاه 24 تیرماه در نشست روشنگری که با موضوع بررسی آسیب های دجال واره در محل فرهنگ سرای بروجن برگزار شد، به تبیین مختصری از دو نوع جنگ سخت و نیمه سخت پرداخت و ویژگی‌های این نوع جنگ‎ها را تشریح کرد.

وی از پای درآوردن اندیشه و تفکر، بمباران خبری، تزلزل و بی‎ثباتی در نظام سیاسی اجتماعی، ایجاد نافرمانی مدنی، در خفا صورت گرفتن و با کمترین هزینه بالاترین منفعت را بردن را از ویژگی‌های جنگ نرم برشمرد.

سپر در برابر ارزش‎ها، مفهوم دایره‎ای بودن دیش‎های ماهواره است

علی‌محمدی افزود: معنا و مفهوم دایره‎ای بودن دیش‎های ماهواره همان سپری است در برابر ارزش‎های دینی که جامعه ما از این نماد آگاه نیست.

این مدرس دانشگاه اظهارکرد: حدود 80 کانال مبتذل، قابل دریافت در ایران است که هیچ کس نمی‎تواند ادعا کند می تواند در برابر این برنامه‏ها مقاومت کند و به خود اعتماد کامل داشته باشد.

علی محمدی شهرستان بروجن را مثل گذشته، قمِ چهارمحال و بختیاری دانست و گفت: متاسفانه در همین شهر مذهبی نیز ماهواره وارد زندگی برخی افراد شده و تاثیرات آن در برخی ظواهر افراد در خیابان‏ها  و گزارش‏های رسیده از جرائم و علت آنها در این شهرستان قابل مشاهده است.

تصویرسازی از قواعد جنگ ماهواره‎ای است

وی با اشاره به قواعد جنگ ماهواره‏ای، تصریح کرد: در جنگ ماهواره‎ای قواعدی است که در ابتدای آن تصویرسازی است، چنانچه از راه تصویرهای مهیج برنامه می‎ریزند و در ادامه آن افکارسازی و تحریف، دستکاری اطلاعات، بمباران خبری و جعل اخبار به صورت نیمه صحیح و ناقص است.

این کارشناس مسایل فرهنگی- اجتماعی اصول جنگ نرم را توسط گردانندگان این جنگ ابتدا تغییر در باورها و عقاید افراد برشمرد و سپس در افکار و اندیشه‏ها و در پی آن تغییر در رفتار و در نهایت ایجاد تغییر در ساختار سیاسی اجتماعی جامعه دانست.

علت برخی تعرضات در جامعه، دیدن برنامه های ماهواره ‏ای است

علی محمدی علت برخی تعرضات در جامعه را دیدن برنامه‏های ماهواره‏ای عنوان کرد و گفت: بسیاری از طلاق‏های صورت گرفته در جامعه، نشئت گرفته از ماهواره است؛ فردی که جذب و مانوس با ماهواره شد دیگر جاذبه حضور در مراسمات دینی همچون شب‎های قدر و خودسازی خویش را ندارد.

وی همچنین سست‎کردن بنیان خانواده،هویت‎زدایی افراد، ترویج خانواده‏های بی‎بند و بار، تعصب زدایی، ترویج خیانت همسر به شوهر و متقابلا شوهر به همسر، ترویج فرهنگ رابطه‎های نامناسب دختر و پسر را از اهداف شبکه‏های ماهواره‎ای برشمرد.

captcha