
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین هادی حبیبی، امام جمعه رضوانشهر عصر دیروز، 24 تیر در یادواره 20 شهید دهستان ییلاقی ارده در بخش اول سخنان خود ضمن تقدیر و تشکر از دستاندرکاران برگزاری این یادواره پیرامون اهمیت وحدت بین مسلمین اشاره کرد و گفت: وحدت عامل پیروزی مسلمانان جهان بر دشمنان قسمخورده اسلام است.
وی با تأکید بر هوشیاری مسلمانان نسبت به تحولات جهان تصریح کرد: مسلمانان اعم از شیعه و سنی باید بدانند که دشمنان آنها استکبار جهانی و ایادی آن است و اگر مسلمانان وحدت نداشته باشند از دشمنان شکست خواهند خورد.
امام جمعه رضوانشهر با اشاره به مقام و جایگاه شهدا گفت: شهدا همیشه زنده هستند و نظارهگر اعمال ما هستند، شهدا با حضور در خط مقدم جبهه حامی نظام جمهوری اسلامی ایران شدند و سینه خود را بروی دشمنان سپر کردند.
حجت الاسلام حبیبی در خصوص اهمیت ادامه دادن راه شهدا اضافه کرد: رسالت ما در برهه کنونی جلوگیری از اختلافافکنی و تفرقه دشمنان است.
یادآور میشود، پس از مراسم حاضران نماز جماعت مغرب و عشا را به امامت امام جمعه رضوانشهر اقامه کردند و سپس از حاضران پذیرایی افطار صورت گرفت.