حجتالاسلام حسن بابایی، دبیر ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی استان اصفهان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: برای اینکه در ایام ماه مبارک رمضان و همچنین شبهای قدر برنامههای منسجم فرهنگی و مذهبی با هدف افزایش سطح فکری و علمی جوانان همراه باشد تلاش شده است با کمک مؤسسات قرآنی مراسم متعدد و متنوعی در این ماه برگزار شود.
تدبیر و برنامهریزی جامع برای جذب جوانان
وی افزود: برای اینکه مؤسسات قرآنی بتوانند در این راه موثر واقع شوند لازم است تدبیر و برنامهریزی جامع برای جذب جوانان و اقشار مختلف مردم در اولویت اهداف این موسسات قرار گیرد.
حجتالاسلام بابایی اشاره کرد: برپایی محافل روضه و مناجات با محوریت قرائت قرآن، مناجاتخوانی و روضه اهل بیت(ع) به مناسبت شهادت حضرت امیرالمومنین علی(ع) در دستور کار 5 هزار و 200 هیئت مذهبی و موسسات قرآنی استان اصفهان در این ماه قرار گرفته است.
برگزاری محافل جزءخوانی قرآن توسط مراکز و موسسات قرآنی
دبیر ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی استان اصفهان ابراز کرد: جمعخوانی قرآن کریم و برگزاری محافل جزءخوانی قرآن توسط مراکز و موسسات قرآنی خانههای قرآن روستایی و شهری و حلقههای قرآنی هیئات مذهبی در بیش از 4 هزار مسجد استان اصفهان در حال برگزاری است.
وی تصریح کرد: برگزاری جلسات سخنرانی در مساجد و موسسات قرآنی و هیئات مذهبی با حضور 120 روحانی و مبلغ مستقر در این استان در حال برگزاری است و 250 روحانی طرح هجرت در کنار 850 روحانی اعزامی و یک هزار و 200 روحانی بومی برنامههای ماه رمضان را برای روزهداران پربارتر کردهاند.
حجتالاسلام بابایی اشاره کرد: مجالس انس و شبی با قرآن توسط موسسات قرآنی در مساجد شاخص و محوری استان اصفهان در دهه آخر ماه مبارک رمضان برگزار میشود.
برپایی کلاسهایی با موضوع معرفتشناسی
وی ادامه داد: موسسات قرآنی این استان در راستای اهمیت کسب دانش و معرفت در دانشآموزان جلسات و کلاسهایی را با موضوع معرفتشناسی با حضور اساتید برتر حوزه و دانشگاه برگزار میکنند تا این دانشآموزان در کنار شور نوجوانی شعور و معرفت دینی را کسب کنند.
دبیر ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی استان اصفهان در پایان گفت: برنامههای معرفتافزایی موسسات قرآنی در قالب گفتمانهای دینی برگزار میشود.