به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی ادارهکل تبلیغات اسلامی استان قزوین، حجتالاسلام والمسلمین علی نعمتالهی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین، با بیان اینکه شبهای قدر فرصتی برای تقرب و نزدیک شدن به خداوند است، اظهار کرد: مسلمانان در این شبها با دعا و راز و نیاز با خداوند متعال میتوانند ارتباطشان را با او مستحکمتر کنند و به همین دلیل آنان باید از این فرصتها به نحو مطلوب بهره ببرند.
وی با اشاره به اینکه شبهای قدر در ماه مبارک رمضان فرصتی برای بخشش، توبه و ندامت از گناهان است، بیان کرد: مسلمانان با استفاده از هر لحظه این شبها میتوانند از اعمال نادرست خود استغفار کنند تا إنشاءالله آمرزیده شوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین با بیان اینکه مسلمانان با روزه گرفتن در طول روز، احساس گرسنگی و تشنگی میکنند، یادآور شد: آنان در این لحظهها با یاد کردن خداوند متعال بیشتر میتوانند به او نزدیک شوند و این بهترین زمان برای نیایش با پروردگار است.
نعمتالهی ماه مبارک رمضان را فرصتی استثنایی برای بندگان خدا دانست و افزود: مسلمانان در این ماه مبارک میتوانند خود را بازسازی و خودسازی کنند تا ارتباطشان با خداوند متعال تقویت شود. خداوند متعال با فراهم کردن مقدماتی به انسان کمک میکند تا سریعتر به هدف نهایی کمال نزدیک شود که یکی از این مقدمات ماه مبارک رمضان است.
وی ادامه داد: در این ماه مبارک برکات و رحمت خداوند نسبت به بندگانش بیکران است و به همین دلیل مسلمانان با استفاده از هر لحظه این ماه میتوانند خود را از گناهان پاک کنند.
حجتالاسلام نعمتالهی با اشاره به اینکه توبه و مغفرت از ویژگیهای ماه مبارک رمضان است، گفت: هر بندهای که در این ماه بهسوی معبود گام بردارد، خداوند متعال گناهانش را میبخشد تا زندگی دوبارهای را به دور از هرگونه آلودگی شروع کند.
وی در ادامه به برکات ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: در این ماه، رحمت خداوند بهسوی بندگانش بینهایت است؛ بهطوری که پروردگار درهای بهشت را بهسوی بندگان روزهدار میگشاید و درهای جهنم را به روی آنان میبندد.
این مقام مسئول با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) مبنی بر اینکه هر فردی در ماه مبارک رمضان آیهای از قرآن کریم را تلاوت کند خداوند ثواب ختم قرآن را به وی میدهد، بیان کرد: این حدیث بیانگر لطف و رحمت بیکران پروردگار به روزهداران است و بر این اساس آنان باید قدر این ماه را بدانند.
وی به اثرات اجتماعی، بهداشتی و فردی روزه اشاره کرد و گفت: همه مسلمانان با روزه گرفتن گرسنگی، تشنگی و مشقتهای این ماه را تحمل میکنند و در این هنگام بیشتر به یاد محرومان و مستضعفان جامعه هستند. مؤمنان در این ماه مبارک تلاش میکنند تا بتوانند با کمک کردن به محرومان جامعه، بخشی از مشکلات آنان را برطرف کنند که تحقق این مهم نیز یکی از برکات و اثرات اجتماعی روزه و رمضان است.