کد خبر: 1431667
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۷
حجت‌الاسلام اشجری عنوان کرد:

روز قدس؛ نمایش مطالبات مسلمانان از رژیم جعلی صهیونیستی

گروه اجتماعی: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با تأکید بر بازخوانی جنایات اسرائیل در روز جهانی قدس، بیان کرد: مطالبات جهان اسلام و مسلمانان از رژیم جعلی صهیونیستی در روز جهانی قدس به نمایش گذاشته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی اشجری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان امروز، 30 تیر در نشست ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس که در سالن اجتماعات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان برگزار شد، نام‌گذاری آخرین جمعه ماه رمضان به نام روز قدس را یادگار معمار کبیر انقلاب دانست و اظهار کرد: جنایات اخیر اسرائیل علیه مردم مظلوم غزه دل عالم اسلام را جریحه‌دار کرده است.

وی با بیان اینکه 50 درصد کشته‌شدگان را دانش‌آموزان تشکیل می‌دهند، افزود: بیش از یک چهارم مدارس غزه تخریب شده و از آسمان و زمین بر سر مردم بی‌پناه و مظلوم غزه گلوله می‌بارد؛ لذا جا دارد مسلمانان هم‌دردی خود را اعلام کنند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان سکوت دولت‌مردان عرب در برابر کشتار مردم غزه را چراغ‌ سبزی به رژیم جعلی صهیونیستی که برای قتل عام فلسطینیان دانست و اظهار کرد: به‌‌نظر می‌رسد اسرائیل در تهاجم خود به غزه همه مسلمانان را به مبارزه طلبیده؛ بنابراین باید این رژیم پوشالی تحت فشار سیاسی قرار بگیرد تا از جنایات و تجاوز خود دست بردارد؛ اگر فریاد محکومیت و محدودیت رژیم صهیونیستی سرداده می‌شود، برای این است که این رژیم غاصب معضل اصلی منطقه است و لذا لازم است مسلمانان روز جهانی قدس را پاس بدارند و حرکت شوم اسرائیل در فلسطین، داعش در عراق و گروه‌های تکفیری در سوریه را محکوم کنند.

حجت‌الاسلام اشجری ادامه داد: مردم در آخرین جمعه ماه رمضان به خیابان‌ها می‌آیند و با مردم فلسطین هم‌دردی می‌کنند و همه ساله راهپیمایی روز جهانی قدس پویاتر و پرشورتر از سال‌های گذشته برگزار می‌شود؛ کسی گمان نمی‌کرد فرمایش امام خمینی(ره) تا این حد اثرگذار باشد و راهپیمایی روز قدس به اقصی نقاط عالم کشیده شود و در جای جای جهان امروز فریاد «مرگ بر اسرائیل» سر می‌دهند.

وی ایجاد خودباوری در مسلمانان را یکی از بارزترین نتایج روز جهانی قدس خواند و اضافه کرد: مسلمانان امروز به این باور رسیده‌اند که اگر بخواهند می‌توانند خشم خود را برابر دشمن به نمایش بگذارند و دشمن گستاخ را مغلوب کنند.

این مقام مسئول اعلام تبری و بیزاری از قدرت‌های سلطه‌گر جهانی و تولی و دوستی با مردم فلسطین، بصیرت‌افزایی مسلمانان در هر جای عالم، آشکار شدن جنایات اسرائیل علیه بشریت و مسلمانان، احیای مطالبات مسلمانان و تحت فشار قرار گرفتن رهبران نظام‌های سیاسی کشورهای اسلامی، منفور شدن بیش از پیش اسرائیل در اذهان عمومی مردم جهان و زمینه‌سازی برای آزادی قدس شریف از مهمترین نتایج روز جهانی قدس است.    

حجت‌الاسلام اشجری با تأکید بر بازخوانی جنایات اسرائیل در روز جهانی قدس، بیان کرد: مطالبات جهان اسلام و مسلمانان از رژیم جعلی صهیونیستی در روز جهانی قدس به نمایش گذاشته می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان از راهپیمایی روز جهانی قدس در 50 نقطه استان گیلان خبر داد و افزود: مردم در 29 نقطه به طرف میعادگاه‌های نماز جمعه راهپیمایی می‌کنند و در مناطقی که نمازهای جمعه اقامه نمی‌شود، مسیرهای مشخصی برای راهپیمایان تعیین شده است؛ در رشت نیز راهپیمایی رأس ساعت 10:30 صبح آغاز و به‌سوی مصلی امام خمینی(ره) این شهر جهت اقامه نماز جمعه هدایت می‌شود.

وی به مسیرهای راهپیمایی روز جهانی قدس در شهر رشت اشاره کرد و گفت: راهپیمایی در مسیرهای چهارگانه از میدان شهدای ذهاب(شهرداری)، خیابان امام خمینی(ره)، میدان فرهنگ به میدان مصلی؛ از ورزشگاه شهید عضدی، خیابان نامجو، خیابان پرستار، میدان فرهنگ به میدان مصلی؛ از سپاه پاسداران، میدان پاسداران، خیابان آزادگان، میدان فرهنگ به میدان مصلی و از مسجد جامع کاسه‌فروشان، خیابان مطهری، میدان فرهنگ به میدان مصلی صورت می‌گیرد.

captcha