کد خبر: 1432769
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۸
استاندار ایلام تأکید کرد:

لزوم تشکیل هسته مرکزی هماهنگی در مساجد ایلام

گروه اجتماعی: باید هسته مرکزی هماهنگی در مساجد در راستای رفع مشکلات ایجاد و راه‌اندازی شود، تشکیل کارگروهی در مساجد برای اجرای هماهنگ و منسجم برنامه‌ها با حضور همه نهادهای فرهنگی ضروری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، محمدرضا مروارید، استاندار ایلام امروز، 1 مرداد در نشست هماهنگی و نظارت بر کانون‌های مساجد این استان با اشاره به اینکه در صدر اسلام، مسجد محور فعالیت‌های دینی، مذهبی، اجتماعی و حکومتی بوده است، اظهار کرد: مسجد همواره در دوران مختلف کارکردهای دینی و مذهبی خود را داشته است، قبل از انقلاب در مساجد، کانون‌های فعالیت‌های ضد رژیم ستم‌شاهی شکل گرفت که مرکز جوشش و حرکت‌های انقلابی بود.
وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس نیز مساجد مرکز بسیج نیروها و کمک‌های پشتیبانی به جبهه‌ها بود، گفت: مسجد پتانسل بالایی دارد که می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد و باید از امکانات، فضای مسجد و مردمی که با مسجد سروکار دارند به نحو احسن استفاده کرد.
مروارید با بیان اینکه مسجد همواره در کانون توجه مردم به‌ویژه جوانان قرار داشته است، افزود: مساجد باید به پایگاه‌هایی تبدیل شوند که مردم با مراجعه به این مراکز، در زمینه‌های مختلف به عروج و تعالی برسند.
رئیس شورای هماهنگی و نظارت بر کانون‌های مساجد استان ایلام با تأکید بر اینکه مسجد برای مسلمانان، مرکز همه آنچه که اسلام  از آنها می‌خواهد هست و باید اینگونه شود، باید زمینه‌های حضور جوانان در مساجد بیشتر فراهم شود و کاری کرد که مردم به مساجد علاقه‌مند شوند.
وی نقش ائمه جماعات در رونق مساجد تأثیرگذار دانست و گفت: باید از امکانات نهادهای فعال در مساجد در راستای ارائه خدمات بهتر به جوانان استفاده کرد، با حضور جوانان مساجد رونق پیدا می‌کنند و امامان جماعت در این زمینه نقش مهمی دارند و محوریت امام جماعت و روحانیان در مساجد بسیار مهم است.
استاندار ایلام با بیان اینکه باید هسته مرکزی هماهنگی در مساجد در راستای رفع مشکلات ایجاد و راه‌اندازی شود، افزود: تشکیل کارگروهی در مساجد برای اجرای هماهنگ و منسجم برنامه‌ها با حضور همه نهادهای فرهنگی ضروری است.
یادآور می‌شود، طراحی نقشه جامعی برای احداث ساختمان مساجد در استان که در آن مکان‌های برای کتابخانه، خانه عالم، بخش اداری و ... در نظر گرفته شده است، تشویق فعالان مساجد، ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مساجد روستایی از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.

captcha