کد خبر: 1433613
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۶
همزمان با ماه رمضان صورت گرفت؛

تلاوت قاریان ملی استان مرکزی در سودان و هندوستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: همزمان با ماه مبارک رمضان، دو تن از قاریان برجسته استان مرکزی به تلاوت کلام نورانی وحی در کشورهای سودان و هندوستان می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حضور قاریان برجسته قرآن کریم و تلاوت آنها در محافل قرآنی کشورهای اسلامی در ماه مبارک رمضان رنگ و بوی خاصی دارد و حال و هوای خوبی به چهره هر شهر و دیاری می‌بخشد.

کشور ایران به‌ویژه استان مرکزی همچون گذشته امسال هم در ماه مبارک رمضان شاهد حضور قاریان برجسته‌ای درمحافل قرآنی خود بود و علاوه بر آن قاریان بسیاری نیز از این کشور به‌عنوان سفیران نظام مقدس جمهوری اسلامی به دیگر کشورهای اسلامی برای تلاوت در محافل قرآنی اعزام شدند و استان مرکزی هم از این قاعده مستثنی نبود.

مجید جدیدی و مجید جیریایی دو تن از قاریان برجسته استان مرکزی هستند که از سوی شورای عالی قرآن در ایام ماه مبارک رمضان به‌عنوان نمایندگان قاریان قرآن استان مرکزی با حضور در کشورهای سودان و هندوستان ضمن انتقال پیام وحدت و همبستگی امت‌های اسلامی  در راه نشر فرهنگ و معارف قرآن به تلاوت کلام نورانی وحی در محافل قرآنی این دو کشور پرداختند.

مجید جدید، یکی از قاریان اعزامی استان مرکزی که به‌مدت 15‌ روز در کشور سودان به تلاوت قرآن کریم در محافل این کشور می‌پردازد درباره آداب و رسوم مردم سودان در ماه مبارک رمضان می‌گوید: سودانی‌ها به‌مناسبت ماه مبارک رمضان مراسم زیادی برپا می‌کنند که از جمله آنها می‌توان به برگزاری کلاس‌های قرآن و احادیث، مسابقات حفظ قرآن، کلاس‌های تلاوت و... اشاره کرد. ماه مبارک رمضان ماه انجام کارهای نیک و حسنه است، به همین منظورفعالیت‌های دینی به طرز وصف‌ناپذیری دراین کشوربرپا می‌شود. 

در سودان مکتب خانه‌های بسیاری برای حفظ قرآن در همه ایام سال به‌ویِژه در ایام ماه مبارک رمضان برپاست بکه به نام خلوه معروف هستند که اغلب جنب مساجد قرار دارند و متعلمان این خلوه‌ها از نقاط مختلف آفریقا از جمله کشورهای چاد، نیجریه، اتیوپی و ... برای تعلیم به این اماکن می‌آیند و با حداقل امکاناتی که این خلوه‌ها دارند در آنها ساکن شده و قرآن را حفظ می‌کنند.

استقبال مردم سودان از قاریان و حافظان کشورهای اسلامی بسیار بالا بوده و اکثر محافل قرآنی آنها شلوغ است و با یک وصف و حال خاص پای تلاوت قرآن کریم می‌نشینند.

captcha