کد خبر: 1433810
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۹

قرآن کریم نسخه‌ای شفابخش برای تمامی آلام بشری است

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام جمعه بیله‌سوار گفت: قرآن کریم نسخه‌ای شفابخش برای تمامی دردهای آدمی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین قیاسی، امام جمعه بیله‌سوار، شب گذشته چهارم مردادماه، در مراسم محفل انس با قرآن که ویژه بانوان در مسجد مصلی بیله‌سوار برگزار شد با اشاره به کلام نبی اسلام(ص) که «اگر قرآن در پوستی باشد،آتش بدان نخواهد رسید»، افزود: حفظ قرآن مجید و انس با آن، انسان را در مسیر عمل به وحی و بهره جستن از معارف آن قرار می‌دهد و در نتیجه از آتش دوزخ مصون می‌دارد.

وی با بیان اینکه قرائت قرآن کریم نیز در جای خود عبادت محسوب می‌شود، عنوان کرد: پیامبر(ص) فرمودند «بهترین عبادت تلاوت قرآن کریم است» زیرا قرآن کریم در قیامت شافع انسان قاری می‌شود.

این مسئول قرآن ‌را نسخه‌ای شفابخش برای تمامی دردهای آدمی بیان کرد و ادامه داد: براساس آیه قرآن کریم «همانا با یاد خداست که دل‌ها آرام می‌گیرد» زیرا علاوه بر شفابخش بودن، آرامش‌بخش نیز هست.

حجت‌الاسلام قیاسی افزود: دریافت پیام آیات و پی بردن به اسباب نزول آن‌ها انسان را متوجه بشارت یا عذاب‌های الهی می‌کند.

وی با بیان اینکه در جامعه بیشتر به امر تلاوت قرآن ‌پرداخته می‌شود، اظهار کرد: این امر می‌طلبد که تمام مسئولان برنامه‌هایی را برای آشنایی بیشتر مردم با معنا و مفهوم آیات قرآن کریم تدارک ببینند.

captcha