کد خبر: 1434523
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۲
با هدف ساماندهی داوران قرآن؛

آزمون اعطای مدرک به داوران قرآن ‌در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن چهارمحال و بختیاری از برگزاری آزمون اعطای مدرک به داوران قرآن کریم به‌منظور ساماندهی و شناسایی داوران قرآن در استان خبر داد.

مهدی پرتوی، مسئول دارالقرآن چهارمحال و بختیاری در گفت‌و‌‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: به‌منظور ساماندهی و شناسایی داوران قرآن کریم در چهارمحال و بختیاری و همزمان با سراسر کشور، آزمون اعطای مدرک به داوران قرآن کریم برگزار می‌شود.

وی افزود: در استان افرادی هستند که در مسابقات قرآن کریم در رشته‎های مختلف به داوری قرآن می‌پردازند اما این افراد توسط هیچ مؤسسه یا نهادی ساماندهی نشده‎اند و هیچ‌گونه مدرکی هم دال بر داوری قرآن در اختیارشان نیست بر همین اساس دارالقرآن الکریم برای ثبت نام این افراد به‌منظور شرکت در آزمون داوری اقدام  کرده است.

مسئول دارالقرآن الکریم استان گفت: 21 نفر از قاریان و حافظان قرآن کریم از سراسر استان در این طرح شرکت کرده‌اند.

به گفته پرتویی، این افراد بنا به تخصص و آمادگی خود در رشته‌های مربوطه در آزمون شرکت می‌کنند و هر نفر باید در سه مرحله از آزمون حد نصاب نمره قبولی را کسب کند.

وی با اشاره به اینکه مرحله اول بررسی میزان فعالیت‎ها و تخصص قرآنی افراد اعم از حافظ یا قاری است، گفت: مرحله دوم، آزمون کتبی و مرحله سوم داوری و قضاوت یک مسابقه قرآنی  را شامل می‌شود.

مسئول دارالقرآن اظهار کرد: آزمون کتبی و شفاهی اعطای مدرک به داوران قرآن کریم هم زمان با سراسر کشور‌ پنج‌شنبه، 16 مرداد ‌سال جاری در مرکز استان برگزار می‌شود.

captcha