کد خبر: 1435086
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۹
امام غرق‌آباد تأکید کرد:

لزوم ارائه تعریف اصولی از مسئله حجاب بر اساس آموزه‌های قرآنی/ پرهیز از رفتار‌های سلیقه‌ای در این زمینه

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام جنتی‌نیا با اشاره به اینکه اصل حجاب از دستورات دین است، اظهار کرد: باید تعریف درستی از این امر طبق دیدگاه قرآن در جامعه ارائه دهیم.

حجت‌الاسلام علی جنتی‌نیا، امام جمعه غرق‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، به رعایت زبان لطافت و مهربانی در امر حجاب توصیه کرد و افزود: اگر با زبان دین و پیامبر(ص) با مردم صحبت می‌کردیم شاهد این وضعیت ناگوار در جامعه نبودیم.

انتقاد از رفتارهای سلیقه‌ای در امر عفاف و حجاب

وی با انتقاد از رفتارهای سلیقه‌ای در امر حجاب و عفاف، اظهار کرد: ما به‌دنبال تحمیل خواسته خودمان هستیم نه حکم دین و از همان اوایل انقلاب این مسیر را اشتباه طی کردیم، برخی حجاب را چادر و عده‌ای نیز حجاب را مانتو قلمداد کردند و معتقدند که اسلام فقط حجاب می‌خواهد که با مرور زمان به این وضعیت ظاهری در جامعه رسیدیم.

وی با اشاره به وضعیت فعلی حجاب بانوان در جامعه، ادامه داد: ما در اسلام یا بی‌حجاب داریم یا محجبه و مسئله‌ای به نام بدحجاب معنا ندارد و این مسئله در حال حاضر از بی‌حجابی مشکل سازتر شده است؛ به‌گونه‌ای که برخی پوشش‌ها در سطح جامعه منزجرکننده است.

رفتارهای تحکمی در زمینه حجاب اثربخش نیست

این مقام مسئول اظهار کرد: در حال حاضر بیست و شش نهاد در امر ترویج حجاب و عفاف فعتالیت می‌کنند؛ ولی باید در‌نظر داشته باشیم که رفتارهای تحکمی هیچ بهبودی به شرایط فعلی نمی‌بخشد، رسول اکرم(ص) هیچ وقت با زور مردم را به دین و حجاب دعوت نکرد؛ بلکه به‌دلیل صداقت ایشان و تضمین سلامت جامعه به سهولت حجاب را پذیرفتند.

امام جمعه غرق‌آباد با اشاره به اینکه باید با هر کسی به زبان خودش سخن گفت، افزود: همچنین برنامه‌ریزی و کمک‌های مالی باید برای تحقق اهداف ترتیب داده شود و تقسیم کاری که در میان نهادها شده است تاکنون نتیجه نداده است و کار تا جایی پیش رفته است که قضیه حجاب بعد سیاسی پیدا کرده است و دستاویزی برای دشمن شده است.

اصل حجاب از دستورات دین است

حجت‌الاسلام جنتی‌نیا اظهار کرد: اصل حجاب از دستورات دین ‌و برای استحکام جامعه و خانواده نیاز است؛ ولی متأسفانه با مسکوت گذاشتن دستورات دین و رسیدن به این مرحله، راه بهانه‌سازی را برای دشمن فراهم می‌کنیم.

وی یادآور شد: باید تعریف درست و دقیقی از حجاب طبق دیدگاه قرآن ارائه دهیم و از رفتارهای سلیقه‌ای پرهیز کنیم؛ چراکه باعث ایجاد شبهه در اصل موضوع می‌شود؛ بنابراین اگر ما اصل مسئله را به مردم برسانیم و استفاده و مسئولیت‌پذیری را برعهده آنها بگذاریم یقیناً به نتیجه می‌رسیم.

امام جمعه غرق‌آباد در پایان، افزود: بیان درست اثرات مطلوب حجاب، مضرات بی‌حجابی و ایجاد فضای معرفت‌افزایی زمینه مناسب را فراهم می‌کند و دنباله‌روی از شیوه پیامبر(ص) در اقناع خانواده در امر حجاب و پرهیز از اعمال سلیقه‌ها که باعث ایجاد بازار سیاه در امر حجاب شده است و حتی به اعتقادات ما آسیب رسانده است ما را در رسیدن به اهداف اسلامی کمک می‌کند.

captcha