کد خبر: 1435119
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۱

«تجلی قرآن در غزلیات حافظ» در حال نگارش است

گروه ادب: «تجلی قرآن در غزلیات حافظ» اثری است که محمدرضا سهرابی‌نژاد در حال تألیف آن است و پیش‌بینی کرده تا یک سال دیگر نگارش آن به طول بینجامد.

محمدرضا سهرابی‌نژاد، نویسنده و شاعر کشورمان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از نگارش «تجلی قرآن در غزلیات حافظ» و جلد دوم کتاب «تجلی قرآن در غزلیات سعدی» خبر داد.
به گفته این نویسنده، در کتاب «تجلی قرآن در غزلیات حافظ» ابیاتی از دیوان حافظ که بر اساس آیات قرآن سروده شده‌اند، استخراج می‌شوند و با شرح، بسط و تفصیل درباره شعر و آیات قرآن کریم به رشته تحریر درمی‌آیند.
سهرابی‌نژاد عنوان کرد: در این راستا برای مثال اگر خواننده این بیت را که «یا رب این آتش که در جان من است/ سرد کن آن سان که کردی بر خلیل» بخواند، با شرح و تفصیل ارائه شده متوجه می‌شود که مفهومی قرآنی دارد و به آیه 69 سوره انبیاء؛ «یَا نَارُ کُونِی بَرْدًا وَ سَلَامًا عَلَى إِبْرَاهِیمَ» اشاره دارد.
این شاعر همچنین اظهار کرد: با مطالعه این اشعار و شرح قرآنی آنها مخاطب متوجه می‌شود که ابیات اشاره به قرآن کریم دارند و به این شکل آشنایی بیشتری با مفاهیم قرآنی و تأثیر آن بر ادب فارسی پیدا می‌کند.
سهرابی‌نژاد با بیان اینکه تاکنون 30 درصد از کار انجام شده گفت: با توجه به لزوم تحقیقات و مطالعات در این باره، نگارش این کتاب زمان‌بر است و آنچه تاکنون نوشته شده حاصل تلاش در سال‌های گذشته است که هم‌اکنون عزم خود را به صورت جدی جزم کرده‌ام تا نگارش کتاب را طی یک سال به پایان ببرم.
طبق گفته سهرابی‌نژاد، این کتاب از سوی دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر خواهد شد.

captcha