کد خبر: 1435286
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳
با حضور هنرمندان و ورزشکاران؛

صدای کودکانه‌های غزه در فرهنگسرای اندیشه طنین‌انداز می‌شود

گروه هنر: فرهنگ‌سرای اندیشه با مشارکت مجتمع فرهنگی مذهبی ائمه اطهار ویژه برنامه کودکانه‌های غزه را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی فرهنگ‌سرای اندیشه، ویژه برنامه «کودکانه‌های غزه» عنوان برنامه‌ای است که به منظور حمایت و اعلام همبستگی با کودکان مظلوم غزه در آمفی تئاتر اندیشه برگزار می‌شود.
این برنامه قرار است امروز یکشنبه 12 مردادماه ساعت 18 با حضور صادق خرازی (سفیر پیشین ایران در سازمان ملل)، جمعی از نمایندگان مجلس، اعضای شورای اسلامی شهر تهران، علی نصیریان، پرویز پرستویی، داوود رشیدی و تنی چند از چهره‌های فرهنگی، هنری و ورزشی برگزار شود.

برگزاری نمایشگاه عکس پیرامون جنایات غزه و ورک شاپ نقاشی با حضور هنرمندان هنرهای تجسمی از برنامه‌های است که قرار است در حاشیه این مراسم برپا شود.

علاقه مندان برای شرکت و اعلام همدردی با کودکان ستم دیده غزه می‌توانند به فرهنگ‌سرای اندیشه واقع در خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، بوستان اندیشه مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88766030 تماس حاصل کنند.

captcha