کد خبر: 1435502
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۸
سیاست‌های جدید راهیان نور کشور؛

روایتگری مردم بومی، تقویت یادمان‌ها و اعزام خانواده شهدا

گروه جهاد و حماسه: مسئول روابط عمومی و امور بین‌الملل ستاد مرکزی راهیان نور کشور اعلام کرد: استفاده از ظرفیت‌های بومی برای روایتگری، تقویت زیرساخت یادمان‌ها و اعزام خانواده شهدا از امسال، جزء سیاست‌های جدید راهیان نور به شمار می‌آیند.

احمد رحیمی‌زاده، مسئول روابط عمومی و امور بین‌الملل ستاد مرکزی راهیان نور کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از ویژه‌برنامه‌های جدید راهیان نور شمال‌غرب یاد کرد و با اشاره به سیاست‌ها و اهداف کلان این جریان فرهنگی گفت: صعود سراسری به همراه مردم کرمانشاه به یادمان «بازی‌دراز» از جمله این برنامه‌هاست.
تنظیم جدول زمانی
وی با بیان این مطلب افزود: در صدد هستیم تا تقویم و جدول زمانی را برای حضور اصحاب رسانه بعد از بازه زمانی راهیان نور شمال‌غرب با هم‌اندیشی اصحاب رسانه برگزار کنیم.
رحیمی‌زاده با بیان اینکه این طرح‌ها، بازوی اصحاب رسانه در برنامه‌های راهیان نور به شمار می‌رود، ادامه داد: ستاد مرکزی راهیان نور به عنوان سیاستگذار، حمایت‌کننده و هدایت‌گر راهیان نور در استان‌های آذربایجان غربی و کردستان عمل می‌کند.
تقویت و ساخت برخی از یادمان‌ها
وی اظهار کرد: پس از شناسایی و نقطه‌یابی محل‌های حماسه، نسبت به بازسازی و احداث یادمان‌ها اقدام می‌کنیم. هم‌اکنون تقویت و ساخت زیرساخت‌های برخی از یادمان‌ها مورد نظر است که در این راستا حداقل امکانات فراهم شده است تا مردم علاقه‌مند به حضور در مناطق عملیاتی کرمانشاه و آذربایجان غربی بتوانند به این یادمان‌ها بیایند.
از ظرفیت‌های آذربایجان غربی و کردستان بهره می‌گیریم
رحیمی‌زاده همچنین گفت: برنامه‌های متنوع و با رویکرد متفاوت با راهیان نور جنوب، استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دو استان آذربایجان غربی و کردستان را در دستور کار داریم.
وی با بیان اینکه درصدد هستیم از ظرفیت مردم غیرتمند و غیور استان‌های کردستان و آذربایجان غربی، همچنین برادران اهل تسنن و منطقه کردنشین استفاده کنیم، اظهار کرد: از بزرگان، رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس در این محدوده و پیشمرگان کرد مسلمان و شهدای شاخص نیز در حوزه خادمان شهدا بهره خواهیم گرفت.
استفاده از خادمان بومی در روایتگری یادمان‌ها
رحیمی‌زاده با عنوان اینکه چنین رویکردی طی امسال و برای نخستین بار روی می‌دهد، ادامه داد: همچنین از خادمان بومی این دو استان در روایتگری یادمان‌های دفاع مقدس بهره می‌گیریم.
مسئول روابط عمومی و امور بین‌الملل ستاد مرکزی راهیان نور عنوان کرد: در بحث خدمات‌رسانی خادمان راهیان نور که در سال‌های گذشته شروع شده بود نیز کارهای کوتاه‌مدتی شروع شد که امسال در سطح وسیع برنامه‌های متنوع در بحث خدمات‌رسانی و فعالیت جهادی و خدمت به زائران اجرا می‌شود.
امسال؛ اعزام خانواده شهدا
رحیمی‌زاده همچنین به موضوع یادمان‌ها اشاره کرد و گفت: موضوع اعزام و حضور خانواده معظم شهدا و اعزام‌های خاص راهیان نور با توجه به شعار «ما ایستاده‌ایم» را در برنامه‌های متعدد امسال پیش رو داریم.
وی اظهار کرد: قرار است که ستاد مرکزی راهیان نور در رابطه با شمال‌غرب برنامه‌های ابتکاری و موثری را داشته باشد که این موضوع نشان می‌دهد معاونت‌های مختلف ستاد راهیان نور تلاش می‌کنند برنامه‌های متنوعی را به اجرا درآورند.

امکان استفاده از ظرفیت معنوی یادمان‌ها

رحیمی‌زاده تأکید کرد: دغدغه ستاد مرکزی راهیان نور این است که فضایی ایجاد کند تا مردم از معنویت موجود در نقاط حماسی استان‌های کردستان و آذربایجان غربی بیشترین استفاده را ببرند.

captcha