کد خبر: 1437081
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۴
امام جمعه زنجان بیان کرد:

تنزل اصالت خانواده؛ هدف تبلیغات منفی ماهواره‌ای

گروه اجتماعی: دشمنان اسلام در تلاش‌اند تا با استفاده از ابزار مختلف همچون تبلیغات ماهواره‌ای، اصالت خانواده‌ها را تا حد زندگی حیوانی تنزل دهند و تنها راه مقابله با این تفکرات، توجه به دیدگاه دین مبین اسلام و در رأس آن قرآن کریم به خانواده در برنامه‌ریزی‌ها است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی خاتمی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان روز گذشته، 17 مردادماه، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته زنجان، با اشاره به مراحل ساخت و تکمیل ساختمان مصلای زنجان، گفت: تلاش و همت مسئولان استان سبب شده است که طرح احداث و تکمیل ساختمان مصلای زنجان تا به مرحله فعلی برسد و امید است افرادی که تمکن مالی دارند، در راستای به بهره‌برداری رسیدن کامل این طرح که برکات فراوانی را نیز در بر دارد، همکاری داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن 17 مرداد، سالروز شهادت محمود صارمی، دیپلمات و خبرنگار ایرانی در مزار شریف به دست گروهک طالبان، اظهار کرد: خبرنگاران، امانت‌داران حوزه اطلاع‌رسانی هستند و باید در اخبار انتقادی خود انصاف و عدالت را رعایت کنند.

امام جمعه زنجان افزود: حفظ امانت در انتشار اخبار توسط خبرنگاران سبب ایجاد روحیه شادابی در جامعه شده و رعایت صحت و درستی در انتشار اخبار نیز یکی دیگر از مواردی است که از سوی آنان باید مدنظر قرار گیرد.

ضربه به خانواده آسیب به بدنه جوامع است

حجت‌الاسلام خاتمی با تأکید بر اهمیت حفظ بنیان خانواده به‌عنوان رکن اساسی جامعه، اظهار کرد: دشمنان اسلام سست کردن بنیان خانواده‌ها از طریق تبلیغات شیطانی خود در فیلم‌ها، سریال‌ها و تبلیغات منفی ماهواره‌ای را در دستور کار خود قرار داده و سعی دارند از این طریق به بدنه جوامع اسلامی ضربه بزنند.

وی با اشاره به این سخن از پیامبر اکرم(ص) که می‌فرماید «در محضر خدا محبوب‌ترین راه شکل‌گیری یک ساختار، امر مقدس ازدواج است.»، اضافه کرد: دشمنان اسلام در تلاش‌اند تا با استفاده از ابزار مختلف، اصالت خانواده‌ها را تا حد زندگی حیوانی تنزل دهند و تنها راه مقابله با این تفکرات، توجه به دیدگاه دین مبین اسلام و در رأس آن قرآن کریم به خانواده در برنامه‌ریزی‌ها است.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با تأکید بر این‌که تعداد کم فرزندان، از آسیب‌های روان‌شناختی خانواده است، عنوان کرد: یکی از آسیب‌های تک‌فرزندی، آسیب‌پذیر و زودرنج بار آمدن فرزند است که این امر با تولد فرزند دوم به آرامش در خانواده مبدل می‌شود.

امام جمعه زنجان تأکید کرد: ائمه اطهار(ع) همواره بر امر ازدواج تأکید داشته‌اند و کانون خانواده را منبع آرامش و سکون برای زوجین معرفی کرده‌اند و باید به این دیدگاه ظریف توجه ویژه صورت گیرد.

حجت‌الاسلام خاتمی در پایان با اشاره به فرارسیدن 16 مرداد، سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی، یادآور شد: فرارسیدن سالروز تأسیس این نهاد انقلابی را به تمامی جهادگران دانشگاهی تبریک می‌گوییم.

captcha