حجتالاسلام مراد یوسفی، مسئول کانون مساجد چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، ترویج فرهنگ و تبلیغ دین را از اهداف اصلی تشکیل کانونهای مساجد عنوان کرد.
وی افزود: با بهرهگیری از امکانات، تأسیسات و ظرفیتهایی که دستگاههای فرهنگی بهویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میتوان نهایت استفاده را در برگزاری برنامههای فرهنگی انجام داد که باید این ظرفیتها در اختیار نوجوانان و جوانان خوشفکر در نقاط مختلف استان قرار بگیرد.
حجتالاسلام یوسفی اظهار کرد: هم اکنون 920 مسجد و 372 کانون فرهنگی ـ هنری مساجد در استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون 160 باب کتابخانه عمومی و 92 باب کتابخانه باز در مساجد استان تشکیل شده است، افزود: 60 درصد از این کانونها در مناطق روستایی و 40 درصد در مناطق شهری استان ایجاد شدهاند.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد چهارمحال و بختیاری گفت: اکنون 23 کانون فرهنگی تخصصی و 37 مرکز خانه نور در مساجد استان، چهار باب کانون فرهنگی در دانشگاهها و هفت باب کانون فرهنگی در زندانهای چهارمحال و بختیاری تشکیل شده است.
به گفته وی شبکه عظیم کانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد کشور، یکی از مؤثرترین و وسیعترین مراکز فرهنگی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است که در طول 30 سال گذشته توانسته خدمات شایانی را به جامعه ارائه و فصل مشترکی را در ساختار فرهنگی و اجتماعی تعریف شده در مسجد ایفا کند.
یوسفی اظهار کرد: این نهاد مردمی با جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و افزایش سطح بصیرت و آگاهی آنها میتواند در راستای مقابله با جنگ نرم گامهای مؤثری بردارد.