به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، مجید رضازاده، رئیس مرکز توسعه و پیشگیری مرکز اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در برنامه «رهآورد» شبکه رادیویی سلامت اظهار کرد: فضای مجازی، فضایی است که افراد زیادی نسبت به آن راغب هستند و از آن استفاده می کنند که اگر ما نحوه استفاده درست از فضای مجازی را به کودکان و مردم آموزش دهیم، قطعا آسیبزا نخواهد بود و در صورتی که از این فضا به درستی بهرهگیری نشود، آسیبزا خواهد بود. از این رو سازمان بهزیستی برنامهای را برای پیشگیری از آسیبهای فضای مجازی، به صورت آگاهسازی نوجوانان آغاز کرده است که در حال حاضر شش نسخه مطالب آموزشی تهیه و در مراکز پرگیرنده نصب شد. همچنین تلاش داریم تا این آموزشها را در کنار آموزش مهارتهای زندگی قرار داده و آن را به گروههای هدف آموزش دهیم.
وی در ادامه به فعالیتهای باشگاههای مثبت اشاره و بیان کرد: این باشگاهها برای افرادی مبتلا به ایذر راهاندازی شده است. اگر بخواهیم ایذر را در کشور کنترل کنیم باید از دو راه پیشگیری از ابتلا شدن افراد و توانمند کردن افراد مبتلا به ایذر اقدام کنیم. ما باید از آنها حمایتهای اجتماعی و معیشتی داشته باشیم تا ویروس HIV به دیگران منتقل نشود. یکی از راههای این زمینه پیشگیری مثبت است، یعنی ویروس را از مبدأ کنترل کنیم و آموزشهای لازم را ارائه کنیم و در نهایت بیماران را حمایت و به آنها مشاوره دهیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در کشورمان معضل اعتیاد را اکثریت مردم لمس کردهاند که بر اساس آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر، 60 درصد از بار درمانی اعتیاد و حمایتهای اجتماعی آنها بر عهده سازمان بهزیستی است که سال گذشته قریب به 500 هزار نفر را در مراکز، پذیرش و به درمان آنها کمک کردهایم.