حجتالاسلام محمدجواد قهرمانی، مدیرکل حوزههای علمیه آذربایجان غربی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: متأسفانه رسانهها در انعکاس برنامههای قرآنی در قالبهای جدید و بکر که موردپسند مخاطب نسل جوان باشند سستی و کمکاری میکنند.
وی با اشاره به رسالتهای یک خبرگزاری دینی برای نشر ارزشهای کلام وحی در جامعه گفت: از خبرگزاری ایکنا بهعنوان تخصصیترین خبرگزاری قرآنی انتظار میرود که فعالان قرآنی که بیشتر بهصورت گمنام در جامعه فعالیت دارند شناسایی و آنها را به جامعه معرفی کند.
این مقام مسئول نقش انعکاس اخبار و مطالب در خبرگزاری ایکنا در توسعه کمی و کیفی فعالیتهای قرآنی را در استان مؤثر دانست و اضافه کرد: باید تلاش کنیم در این برهه از زمان که عرصه تقابل فرهنگها و ارزشهای دینی است و دشمن از حربههای اعتقادی برای تسلط به جوامع اسلامی استفاده میکند، فرهنگ قرآنی را بهصورت شایسته در جامعه معرفی کنیم.
حجتالاسلام قهرمانی اظهار کرد: خبرنگاران عرصه رسانههای قرآنی باید با پردازش مطالب با ادبیات شیوا، جذاب و اثربخش زیباییهای فعالیتهای قرآنی را در نظر افکار عمومی و بهخصوص مخاطب جوان آنچنان که در کلام وحی نیز نهفته است، انعکاس دهند.
مدیرکل حوزههای علمیه آذربایجان غربی گفت: رسالت امروز رسانهها در برابر هجوم رسانهای غرب این است که با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اخبار امیدبخش را به جوانان و جامعه تزریق کنند و حرکت نظام را در دست یافتن به قلههای توسعه و پیشرفت تسریع دهند.
حجتالاسلام قهرمانی با اشاره به اینکه امروز تلاش استکبار جهانی برای سیطره فکری و فرهنگی بر ملتها انکارناپذیر است، مهمترین راهبرد برای مقابله با این سلطهجویی را افزایش آگاهیهای اجتماعی و دینی از طریق اطلاعرسانی شفاف و صحیح رسانهها دانست و اظهار کرد: در این بین رسالت خبرگزاری ایکنا به مراتب سنگینتر و حساستر است چراکه شالوده توسعه هر جامعهای را اعتقادات و ارزشهای ملت آن تعیین میکند.