حسین مقدمکیا، مدیرعامل مؤسسه تخصصی قرآنی صراط مشهد در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: برای همه مؤسسات و در همه نقاط کشور مشکلات مالی و حمایتی وجود دارد و برای اینکه مؤسسات از این مشکلات دور شوند لازم است که فعالیت آنها تخصصی شود.
وی افزود: اگر مؤسسات طبق تخصص خود وارد آموزش و زمینه ترویج قرآن شوند و نسبت به تخصصی که دارند حمایت شوند، قطعا مؤسسات به سادگی میتوانند در راستای اهداف خود موفق شوند و خروجی مشخصی خواهند داشت و دولت هم میتواند به راحتی حمایتهای لازم را به مؤسسات به مقدار لازم ارائه دهد.
مقدمکیا ابراز کرد: برخی مؤسسات همه نوع خدمات را به قرآندوستان ارائه میکنند و حمایتها هم یکنواخت ارائه میشود یعنی مؤسسهای که کم فعالیت کرده و مؤسسهای که پرکار بوده به یک میزان مورد حمایت قرار میگیرد.
مدیرعامل مؤسسه تخصصی قرآنی صراط مشهد تصریح کرد: باید فعالیتها و مؤسسات دستهبندی شده و تخصصهای هر مؤسسه جهت ارائه، شناسایی شود و مؤسسات هم تخصصی کار کنند. بودجهها هم مناسبتر هزینه شده و هم به مقدار لازم به مؤسسات تعلق گیرد.
وی اشاره کرد: اگر یک مؤسسه با ظرفیت بالا به عنوان مؤسسه مولد و یا مؤسسه مادر معرفی و مؤسسات دیگر را تحت پوشش بگیرد و هزینههای حمایتی را مدیریت و به مؤسسات منتقل کند کارها راحتتر انجام شده و مؤسسه مادر باید به نهادهای مربوطه جوابگو و آمار خروجی کارها را ارائه کند.
مقدمکیا افزود: اگر این امر تحقق پیدا کند، قطعا مؤسسات به جایگاه واقعی خود دست پیدا کرده و به سادگی میتوانند از پس مشکلات خود برآیند و به عنوان مثال نیروهای خود را به سادگی تحت پوشش بیمه قرار دهند.
وی گفت: اگر سازمانهای قرآنی که به صورت موازی حرکت میکنند با هم ادغام شوند و همه زیر نظر سازمان اوقاف که برنامههای قرآنی را دنبال میکند، باشند، بهتر میتوانند مؤسسات قرآنی و عملکرد آنان را حمایت کنند و حتی از موقوفات قرآنی ساختمانهایی را در اختیار مؤسساتی که اجاره پرداخت میکنند قرار داده و این هزینه کلان را کاهش دهند.
مدیرعامل مؤسسه تخصصی قرآنی صراط مشهد در پایان ابراز کرد: اگر نگاه، کارها، حمایتها و دورههای آموزشی تخصصی شوند مشکلات مؤسسات مرتفع خواهد شد.