به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو در حاشیه اجلاس روسا و مدیران بیمارستانهای سراسر کشور با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم رسانهای شدن اسامی شرکتهای متخلف در زمینه استفاده از روغن پالم، عنوان کرد: هم اکنون شرکتهای معتبری در این حوزه وجود دارند که بیش از 100 محصول تولید میکنند و ممکن است در یکی از این محصولات نیز تخلفی وجود داشته باشد.
دیناروند افزود: در این صورت اگر بخواهیم بیشتر از تخلف مربوطه با این شرکتها برخورد کنیم ممکن است تمامی تولید آن شرکت آسیب ببیند و این اقدام از نظر شرعی صحیح و درست نیست. ولی مسلما با مشخص شدن تخلفات شرکتهای یاد شده، طبق روال قانونی با آنها برخورد خواهد شد.
جریمهای که در نظر گرفته میشود باید متناسب با جرم باشد
وی با تاکید بر اینکه جریمهای که در نظر گرفته میشود باید متناسب با جرم باشد، ادامه داد: از میان 40 شرکتی که در حال بررسی عملکرد آنها هستیم اگر تخلفشان ثابت شود مطمئنا برخوردهای لازم صورت میگیرد و در صورت نیاز پروانه آنها نیز باطل خواهد شد.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: ولی با این وجود بارها اعلام کردهام مصرف روغن پالم مشکل فوری ایجاد نمیکند اما مصرف بیش از اندازه آن هم توصیه نمیشود.
وزارت بهداشت درصدد کاهش سرانه مصرف روغن پالم در کشور است
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه وزارت بهداشت درصدد کاهش سرانه مصرف روغن پالم در کشور است، گفت: ولی به هر حال مصرف لبنیات در این بین نباید دچار آسیب شود به همین دلیل نیز وزارتخانه به سرعت به این موضوع و تخلفات آن پرداخته است.
بخش بعدی سخنان دیناروند به نحوه قیمت گذاری قیمت دارو در نیمه دوم سال جاری اختصاص داشت؛ وی با یادآوری این موضوع که قیمت دارو براساس وعدههای داده شده، در نیمه ابتدایی سال 93 افزایش پیدا نکرده بود، اظهار کرد: سیاست وزارت بهداشت عدم آسیب به حوزه تولید است؛ چرا که بسیاری از داروهای مصرفی کشور تولید داخل است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان گفت: ولی با توجه به تورم، انتظار میرود که برخی قیمتها به تدریج و به شکلی که به بیمهها و مردم فشار وارد نشود اصلاح شوند و تولیدکنندگان نیز بتوانند به تولیدات خود ادامه بدهند.