کد خبر: 1440112
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶
حجت‌الاسلام حسینی اعلام کرد:

برگزاری مسابقه «سخنران جوان سال» با موضوع فلسطین و مقاومت اسلامی

گروه ادب: مسابقه بزرگ سخنرانی کوتاه «سخنران جوان سال» با موضوع فلسطین و مقاومت اسلامی در حمایت از مردم مظلوم غزه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالله حسینی، مشاور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در حاشیه نشست خبری همایش ادبی «غزه در خون» طی امروز، 26 مرداد که در تالار ایوان شمس برگزار شد، از برپایی مسابقه بزرگ «سخنران جوان سال» خبر داد و گفت: این مسابقه در قالب سخنرانی کوتاه میان جوانان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به موضوع فلسطین و مقاومت اسلامی در برپایی این مسابقه عنوان کرد: این مسابقه در قالب سخنرانی کوتاه 6 دقیقه‌ای است که بین افراد 16 تا 29 سال برگزار می‌شود.
به گفته حجت‌الاسلام حسینی، هر یک از داوطلبان موظف هستند با انتخاب یکی از محورهای مسابقه با ضبط و ارسال فایل ویدیویی سخنرانی خود تا تاریخ تعیین شده به همراه همتن و منابع سخنرانی نسبت به شرکت در مسابقه اقدام کند.
وی اظهار کرد: آثار رسیده توسط هیئت داوران مورد ارزیابی قرار گرفته است و پس از ارزیابی، 50 سخنران برای برگزاری آزمون حضوری دعوت می‌شوند.
حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به انتخاب 10 نفر از میان شرکت‌کنندگان در این مسابقه گفت: در مرحله نهایی، سخنرانان می‌توانند از ابزارهای جدید پاورپینت، کلیپ، ویدئو پروژکتور و ... استفاده کنند.
وی اعلام کرد: به نفرات اول تا سوم به ترتیب برابر با ، 10 ، 5 و 3 سکه بهار آزادی اهدا می‌شود. نفرات چهارم تا دهم نیز هر کدام یک سکه بهار آزادی هدیه دریافت می‌کنند. تمامی راه یافتگان به مرحله نهایی داوری نیز یک ربع سکه بهار آزادی دریافت خواهند کرد و به دیگر شرکت‌کنندگان نیز هدایای فرهنگی ارزشمندی اهدا می‌شود.
به گفته حجت‌الاسلام حسینی، مهلت نهایی ارسال آثار 30 شهریورماه و تاریخ برگزاری این مسابقه آبان‌ماه خواهد بود. علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند آثار خود را به نشانی تهران، خیابان مطهری، بعد از تقاطع بزرگراه مدرس، خیابان میرعماد، نبش کوچه هشتم، پلاک 23، طبقه اول، دفتر حمایت از  فلسطین شهرداری تهران به آدرس www.postm.ir ارائه کنند.

محورهای مسابقه

وی محورهای این مسابقه را به این ترتیب برشمرد؛ انقلاب اسلامی و مقاومت اسلامی در منطقه، فلسطین و بیداری اسلامی، فلسطین وظیفه ملت‌ها، پایان صهیونیسم، تحولات جهانی و مقاومت اسلامی، ایران و بیداری اسلامی در منطقه، مقاومت اسلامی و خیزش جهانی و منطقه‌ای، فلسطین و محور وحدت اسلامی، صهیونیسم و اشغال فلسطین و برنامه جهانی، «صهیونیسم، بین‌الملل، مقاومت اسلامی و جایگاه انقلاب اسلامی»، وضعیت اقتصادی سیاسی اجتماعی فلسطین، بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین خود، نژادپرستی رژیم صهیونیستی، محاصره اقتصادی کودکان، «زنان و سالخوردگان فلسطینی»، جنبش‌های اسلامی در فلسطین(جهاد اسلامی حماس و ...)، گروه‌های مقاومت (حزب‌الله و ...) در منطقه علیه دشمن صهیونیستی، سوریه به عنوان حلقه مقاومت و هر موضوع دیگری در دفاع از ملت فلسطین و مبارزه با رژیم صهیونیستی پذیرفته می‌شود به شرط آن که سخنرانی به صورت کتبی به دبیرخانه اعلام شود.
حجت‌الاسلام حسینی اعلام کرد: با برگزاری این مسابقه تلاش داریم تا میان جوانان کشورمان برای تداوم موضوع فلسطین در طول سال موج ایجاد کنیم. بنابراین هدف از این برنامه، آشنایی با مسائل فلسطین است.
وی افزود: در ذهن مردم سؤالاتی درباره فلسطین مطرح است و دلیل آن شاید آن باشد که با قضایای فلسطین و اتفاقاتی که در آن روی می‌دهد آشنایی ندارند.
حجت‌الاسلام حسینی گفت: اگر ما به لبنان در جنگ کمک نمی‌کردیم، باید 100 برابر آن را در تهران هزینه می‌کردیم. در جنگ تحمیلی بیش از هزار روستا از بین رفت و هنوز تبعات اقتصادی و اجتماعی جنگ را در جامعه شاهد هستیم.
وی تأکید کرد: هنوز هستند صدها هزار نفری که در اثر جنگ تحمیلی چه از نظر شیمیایی و ... دچار مجروحیت هستند. اگر ما می‌توانستیم هشت سال دفاع مقدس را در سرزمین عراق انجام دهیم، بهتر آن بود که این کار را می‌کردیم.
حجت‌الاسلام حسینی یادآور شد: امروز هم ترجیح بر این است که در کشورهای دیگر جنگ کنیم و جنگ را در آنجا نگاه داریم. در واقع ایران است که در غزه، فلسطین، سوریه و لبنان می‌جنگد. ما جنگ را در این سرزمین‌ها نگاه داشته‌ایم، ولی در عین حال باید هر کمکی که از دست‌مان بر می‌آید برای این کشورها انجام دهیم.
وی با تأکید بر اینکه اگر اسرائیل در هر یک از کشورها موفق شود، قدم بعدی ایران است، گفت: در آن زمان باید شاهد جنایات رژیم صیونیستی در ایران اسلامی باشیم. از این رو وظیفه دینی، اسلامی و شرعی ماست که با هر امکاناتی که در اختیار داریم از این کشورها حمایت کنیم.
حجت‌الاسلام حسینی تأکید کرد: کمک همیشه مالی نیست، یک شاعر می‌تواند با اشعارش به فلسطین کمک کند. گرافیست با کارهای گرافیکی، خبرنگار با خبررسانی مناسب به طوری که اسرائیل متوجه این اقدامات در کشور اسلامی‌ما شود، می‌تواند به مردم فلسطین کمک کند.
وی با اشاره به اینکه طرفداری از فلسطین نماد روشنفکری است، افزود: در جهان امروز شاهد شکل‌گیری تشکل‌های یهودی هستیم که علیه اسرائیل فعالیت می‌کنند. فلسطین توسط اسرائیل و با کمک انگلستان و آمریکا اشغال شد و سازمان ملل در سال 2005 این رژیم را به عنوان آپارتاید به رسمیت شناخت.
دفتر حمایت از فلسطین، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، موسسه نور قدس جوان، خانه شهریاران جوان، خانه فعالان مجازی و مجمع سازمان‌های غیردولتی و فعالان حامی آزادی قدس شریف برگزارکننده این مسابقه هستند.

captcha