کد خبر: 1440411
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۳

وحدت آزادگان در دوران اسارت، نمونه‌ صبر و پایداری مقابل دشمنان اسلام است

گروه اجتماعی: استاندار گیلان گفت: وحدت و یکپارچگی آزادگان در دوران اسارت از بزرگ‌ترین نمونه‌های صبر و پایداری در مقابل دشمنان اسلام است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، محمدعلی نجفی، استاندار گیلان روز گذشته، 26 مرداد به مناسبت سالروز ورود افتخارآمیز اولین کاروان آزادگان سرافراز به میهن اسلامی در مراسم تجلیل از آزادگان استان با تبریک این روز، اظهار کرد: امروز یادآور بازگشت غرورآفرین مردان و زنان آزاده‌ای است که پس از تحمل سال‌ها شکنجه و دوری از عزیزان خویش به وطن بازگشتند.

وی ایثارگران و آزادگان را از افتخارات مردم ایران و تاریخ اسلام دانست و تصریح کرد: ایثارگران و آزادگان از نعمت‌های دوران دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند؛ امروز کشور ما امنیت، پایداری، سربلندی، استقلال و عزت خود را مرهون زحمات بی‌دریغ شهیدان، آزادگان و جانبازانی است که در طول هشت‌سال دفاع مقدس حماسه آفریدند.

نجفی با بیان اینکه وحدت و یکپارچگی آزادگان در دوران اسارت از بزرگ‌ترین نمونه‌های صبر و پایداری در مقابل دشمنان اسلام است، متذکر شد: شهدا به‌ویژه آزادگان برای جمهوری اسلامی عزت و سربلندی را به ارمغان آوردند و امروز نیز آزادگان و ایثارگران در تداوم عزت و اقتدار انقلاب اسلامی نقش زیادی دارند.

استاندار گیلان ادامه داد: صبر، پایداری، استقامت و ولایت‌مداری آزادگان سربلند و باعزت در دوران اسارت مایه سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی شد و توانستند با مقاومت و ایثار خویش عزت و سربلندی بیافرینند.

وی با بیان اینکه پیروزی و عظمت امروز نظام مرهون تلاش و رشادت‌های ایثارگران است، خاطرنشان کرد: اشتغال برای همه جوانان بخصوص ایثارگران در جامعه ضروری است؛ لذا دولت تدبیر و امید توجه خاصی به ایثارگران دارد و این روند باید همچنان ادامه داشته باشد، چراکه بسیاری از موفقیت‌های ما مرهون تلاش‌های آنهاست.

احمد اسماعیلی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان در ادامه، بیان کرد: رزمندگان اسلام در دوران هشت‌سال دفاع مقدس از خودگذشتگی‌های بسیاری کردند که امروز نوبت ماست تا با خدمت‌رسانی به آنان و تقدیر از زحمات و تلاش‌های آنان یاد و خاطره آنان را برای همیشه زنده نگه داریم.

وی با بیان اینکه تکریم خانواده شهدا و ایثارگران از مهم‌ترین وظایف ماست، افزود: امروز هرچه داریم از ایثار و شجاعت‌های این عزیزان است که باید ارزش‌های آنان حفظ شود.

اسماعیلی با بیان اینکه مشکلات خانواده‌های شهدا باید رفع شود، گفت: آزادگان با ایثار و فداکاری خود به مردم ما درس شجاعت و ایستادگی دادند؛ بر این اساس سهمیه استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران 25 درصد است که در خانواده‌های شاهد و ایثارگر با مشکل افزایش سن بیکاری هستیم.

captcha