کد خبر: 1441246
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳
در سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع)؛

‌‌‌‌‌پخش مستند «طوبی» از شبکه استانی قزوین

گروه اجتماعی: همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)، ویژه‌برنامه «طوبی» ویژه سوگواری ششمین آفتاب آسمان ولایت از شبکه استانی قزوین پخش خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، این ویژه‌برنامه با هدف معرفی سیره و روش اهل‌بیت(ع) و بهره‌گیری از سیره عملی ائمه و معصومین(ع) و بزرگداشت مقام اهل‌بیت(ع) از شبکه استانی سیمای مرکز قزوین پخش خواهد شد.

رویکرد این ویژه‌برنامه معرفی حضرت امام صادق(ع) به‌‌عنوان بنیانگذار مذهب تشیّع، تشریح جایگاه آموزه‌های امام صادق(ع) در زندگی و تبیین روش‌های بهره‌گیری از علم همراه با اخلاق و ارتباط علم با دین است.

ویژه‌برنامه سالروز شهادت حضرت امام صادق(ع) شامل بخش‌های مختلفی همچون مداحی، نغمه‌های مذهبی و گفت‌وگوی کارشناسی است.

این ویژه‌برنامه به تهیه‌کنندگی سیدناصر موسوی به مدت 50 دقیقه از شبکه استانی سیمای مرکز قزوین پخش می‌شود.

captcha