کد خبر: 1442022
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۰

نفرات برتر دوره تفسیر موضوعی «زن از منظر قرآن» معرفی شدند

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مراسم اختتامیه دوره تفسیر موضوعی «زن از منظر قرآن» با معرفی برترین‌ها و اهدای جوایز به برگزیدگان برپا شد.

مریم انوریان، مدیر مؤسسه جامعه‌القرآن شوش در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: مراسم اختتامیه دوره تفسیر موضوعی زن از منظر قرآن که از 31 تیرماه آغاز شده بود پایان یافت.

وی افزود: در دوره تفسیر موضوعی زن از منظر قرآن که در شهرستان شوش برگزار شد 126 نفر شرکت کردند و توانستند با موفقیت دوره را به اتمام برسانند که از این تعداد 13 نفر به مرحله نهایی آزمون راه یافتند.

برگزاری دوره تفسیر موضوعی زن از منظر قرآن در شهرستان شوش

انوریان در ادامه بیان کرد: مراسم قرعه‌کشی بین 13 نفر از برگزیدگان این دوره برگزار شد و «سمیرا کثیر» به عنوان نفر برتر کمک هزینه سفر به عتبات عالیات و «کشور غفارزاده» به عنوان نفر دوم، کمک هزینه سفر به مشهد مقدس دریافت کرد و «منیژه عبدالهی‌پور» به عنوان نفر سوم به شهر مقدس قم مشرف خواهد شد.

مدیر مؤسسه جامعةالقرآن شوش تصریح کرد: در مرحله دوم این اختتامیه، مراسم قرعه‌کشی بین نفرات برتر برگزار و «آسیه دیناروند» و «قسمه امیرزاده» از بین 123 نفر به سفر زیارتی مشهد و قم مشرف خواهند شد.

captcha