کد خبر: 1442344
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۴

اعلام حمایت کودکان و نوجوانان رامشیری از کودکان بی‌دفاع غزه

گروه اجتماعی: کودکان و نوجوانان عضو کانون پرورش فکری رامشیر با حضور در برنامه‌های ویژه، حمایت خود را از کودکان و نوجوانان مظلوم غزه اعلام کردند.

شهناز قنواتی، مسئول کانون رامشیر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: کودکان و نوجوانان عضو این کانون با شرکت در مسابقه‌ نقاشی با عنوان «امروز هوای غزه قرمز شده است» همدردی خود را با کودکان و نوجوانان معصوم غزه اعلام کردند.

وی با بیان اینکه در این ویژه‌برنامه، کارگاه ادبی با عنوان «آوای زیتون»، قصه‌گویی، معرفی کتاب «آرزوهایم فراموش می‌شوند» و روخوانی کتاب «اینجا سرزمین من است»، برگزار شد، افزود: معرفی سرزمین «فلسطین و مسجد الاقصی» و کارگاه کاردستی تهیه و ساخت پرچم فلسطین دیگر فعالیتی بود که کودکان و نوجوانان با شرکت در آن با خلق آثار مختلف، حمایت خود را از کودکان و نوجوانان غزه اعلام کردند.

قنواتی یادآور شد: کودکان و نوجوانان این کانون در پایان این مراسم با برگزاری راهپیمایی نمادین و آتش زدن پرچم اسرائیل، با شعارهای «مرگ بر اسرائیل»٬ «مرگ بر صهیونیست» و... انزجار و تنفر خود را از رژیم اشغالگر اسرائیل اعلام کردند.

یادآور می‌شود، برگزارکنندگان این ویژه‌برنامه اجرای مراسم دعا و نیایش برای کودکان غزه را آخرین بخش اجرا شده‌ این مراسم عنوان کردند.

captcha