کد خبر: 1442416
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۰
مدیر حوزه علمیه الزهرا(س) میاندوآب:

سخن‌چینی برکت معنوی را در زندگی از بین می‌برد

گروه اجتماعی: پرهیزگار گفت: سخن چینی از جمله عواملی است که برکت الهی و معنوی را از در زندگی افراد از بین می‌برد و به شدت در اسلام مورد نکوهش و مذمت قرار گرفته است.

زیبا‌ پرهیزگار، مدیرحوزه علمیه الزهرا(س) میاندوآب در ‌گفت‌وگو با خبر‌گزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌غربی، دررابطه با افرادی که سخن‌چینی می‌کنند، اظهار کرد: دین مبین اسلام توصیه‌های زیادی در رابطه با سخن‌چینی و گناه بودن این عمل کرده است که استفاده از هر یک از آموزه‌های غنی دینی باعث درک درست از اشتباه این کار می‌شود.

وی ادامه داد: زمانی که عامل سخن چینی را بتوان شناسایی کرد می‌توان راه درمان آن را نیز پیدا کرد و بتوان با آن مبارزه کرد زیرا افرادی که به بیماری سخن چینی دچار هستند باید با استفاده از آگاهی‌دهی‌های لازم معالجه و درمان شوند و از کارهای خود توبه کنند.

پرهیزگار با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، ادامه داد: آگاهی‌دهی بر اقشار مختلف جامعه در جهت آشنایی با دین مبین اسلام، آموزه‌های دینی و احادیث ائمه اطهار(ع) باعث می‌شود افراد از این گونه بدعت‌ها دور شوند و راه‌های صحیح رسیدن به تقوای الهی را پیشه کنند.

مدیرحوزه علمیه الزهرا(س) میاندوآب بیان کرد: باید انسان در استفاده درست از زبان بیشتر تلاش کنند زیرا زبان تنها عضوی است که در میان اعضای بدن بدون هزینه کار می‌کند و به راحتی در دسترس قرار دارد که از مهم ترین اعضای بدن نیز محسوب می‌شود.

وی تأکید کرد: پر‌کار بودن زبان نیز یکی از الطاف الهی است زیرا اگر اینگونه نبود و مادران کمتر با فرزندان خود سخن می‌گفتند هیچ کودکی قادر به سخن گفتن نبود.

captcha