کد خبر: 1443215
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶

برنامه‌های دهه کرامت استان اردبیل اعلام شد

گروه اجتماعی: همزمان با فرا رسیدن دهه کرامت میلاد با سعادت حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) برنامه و فعالیت‌های دهه کرامت استان اردبیل اعلام شد.

نادر سقاء، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، اظهار کرد: تبیین فرهنگ رضوی رسالت دینی و ملی و مردمی است و باید محوریت اصول فرهنگی و اجتماعی جامعه بر پایه توجه به زندگانی ائمه معصومین(ع) باشد تا راه صحیح خداشناسی را بیاموزیم و به آیندگان آموزش دهیم.
وی، با اشاره به اینکه دهه کرامت از میلاد با سعادت حضرت معصومه(س) آغاز و در میلاد امام رضا(ع) پایان خواهد یافت، تصریح کرد: کلید شروع برنامه های دهه کرامت امسال با برگزاری هفته فرهنگ رضوی استان اردبیل بود که با حضور اساتید و فرهیختگان کشوری و استانی از 16 تا 22 مرداد ماه در استان اردبیل بود.
سقا، با بیان این مطلب که در بیش از 300 مسجد برنامه ها و فعالیت های متنوع و گوناگونی در گرامیداشت این ایام در مساجد استان برگزار شده است، خاطر نشان کرد: برگزاری مراسم انس با قرآن، هدیه طرح تلاوت نور به حضرت معصومه (سلام الله علیهما) و امام رضا (علیهم السلام)، برگزاری مراسم سخنرانی، جشن میلادیه، مراسم تجلیل از فعالان این عرصه، برگزاری نمایشگاه عکس و پوستر، تولید نشریات، ارسال پیامک، مسابقات فرهنگی و هنری برای حلقه های تربیتی، از جمله برنامه های برگزار شده است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، با اعلام این خبر که بیش از 700 برنامه فرهنگی و هنری از سوی اعضای دستگاه های اجرایی، فرهنگی و هنری استان به ستاد گرامیداشت دهه کرامت ارسال شده است، افزود: این برنامه ها شامل فعالیت های گوناگون فرهنگی، آموزشی، علمی و افتتاحیه است.
این مقام مسئول، با اشاره به اینکه طرح اعزام زائر اولی‌ها به مشهد مقدس و رونمایی تابلو مسافت اردبیل تا مشهد مقدس و قم از مهمترین برنامه های دهه کرامت امسال است، گفت: برگزاری اردوهای آموزشی، همایش های تخصصی بانوان، مراسم تجلیل از فعالان این عرصه، جشن میلادیه، قرائت زیارت خاصه امام رضا(ع)، سخنرانی و چاپ احادیث فرهنگی و هنری، برنامه های ویژه بانوان در زمینه حجاب و عفاف، تجلیل از دختران نمونه، آموزش مهارت های زندگی از دیگر برنامه های ایام دهه کرامت خواهد بود.
سقا، با بیان این مطلب که اردوی آموزشی اندیشه‌های آسمانی استان با حضور بیش از 1500 نفر از اعضای کانون های مساجد استان در دهه کرامت برگزار خواهد شد، یادآور شد: اعزام منتخبان فرهنگی، علمی و هنری روستایی و شهری کانون های مساجد به مشهد مقدس، افتتاح 8 کانون جدید التاسیس در میت امام رضا(علیهم السلام) و با حضور خادمان رضوی در مراسم و جشن های مردمی دهه کرامت از دیگر برنامه دهه کرامت خواهد بود.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، در پایان سخنان خود، ضمن تقدیر و تشکر از دستگاه های اجرایی و مساجد مشارکت کننده در برگزاری جشن های مردمی دهه کرامت، عنوان کرد: عیادت از بیماران در بیمارستان ها، دلجویی از مددکاران تحت پوشش کمیته امداد و برگزاری مراسم زیر سایه خورشید با همکاری اتحادیه انجمن های اسلامی اردبیل و برگزاری ویژه برنامه جشن های مردمی دهه کرامت در امامزاده ها و اماکن مقدس از دیگر برنامه های ویژه این ایام خواهد بود.

captcha