کد خبر: 1443302
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۷
امام جمعه زرندیه:

آسان گرفتن امر ازدواج سیره بزرگان دین اسلام است

گروه اجتماعی: علم‌الهدی با اشاره به اینکه تعیین مهریه‌های مناسب و آسان گرفتن امر ازدواج جوانان سیره بزرگان دین اسلام است، اظهار کرد: نبی مکرم اسلام‌(ص) تکمیل نیمی از ایمان افراد مسلمان را در گرو ازدواج آنها دانسته‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام حاج شیخ محمدعلی علم‌الهدی، امام جمعه زرندیه روز گذشته سوم شهریور در نشست شورای فرهنگی عمومی این شهرستان، گفت: ازدواج جوانان موجب سالم ماندن جامعه می‌شود؛ لذا باید شرایط آسان انجام این مهم برای آنان فراهم شود.

وی با بیان اینکه در دین اسلام تأکید بسیاری بر ازدواج به‌موقع جوانان شده است، افزود: انسان‌های مؤمن باید همواره برای دوری از گناه تلاش کنند.

علم‌الهدی با اشاره به اینکه تعیین مهریه‌های مناسب و آسان گرفتن امر ازدواج جوانان سیره بزرگان دین اسلام است، اظهار کرد: نبی مکرم اسلام‌(ص) تکمیل نیمی از ایمان افراد مسلمان را در گرو ازدواج آنها دانسته‌اند.

وی اظهار کرد: چشم و هم‌چشمی خانواده‌ها، توجه به تجملات و نبود برنامه‌ریزی سازنده در مورد آینده زوج‌های جوان از سوی خانواده‌ها در جامعه به امر ازدواج آسیب وارد می‌کند.

امام جمعه زرندیه، اعتیاد، اشتغال و حجاب را از دیگر مشکلات جوانان زرندیه برشمرد و بر لزوم توجه جدی خانواده‌ها و مسئولان به این مقوله‌ها تأکید کرد.

به گزارش ایکنا؛ احمد جوانمرد، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه نیز در ادامه تشکیل کمیته پژوهش و فرهنگ و هنر در این شهرستان را اتاق فکر شورای فرهنگ عمومی دانست و ابراز امیدواری کرد؛ با ارائه راهکارای عملی قدم‌های مؤثری برای رفع مشکلات جوانان برداشته شود.

وی با بیان اینکه انجام اقدامات فرهنگی مستلزم داشتن برنامه‌ریزی صحیح و مؤثر است، افزود: کار فرهنگی مهم‌ترین راه مقابله با جنگ نرم دشمن است.

این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه دشمن در تهاجم فرهنگی نسل جوان را نشانه گرفته است، یادآور شد: با تقویت مبانی دینی، رفع شبهات جوانان و ترغیب آنان به فرهنگ ارزشی می‌توان با اقدامات ضد‌‌اسلامی مقابله کرد.

captcha