کد خبر: 1443477
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۳

بقاع متبرکه ایلام در زلزله‌های اخیر دچار آسیب شده‌اند

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف ایلام با اشاره به وقوع زلزله‌های اخیر در این استان، گفت: ساختمان بقاع امامزادگان و مساجد شهرستان‌های آبدانان و دهلران دچار آسیب شده‌اند.

حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با اشاره به بازدید از اماکن متبرکه واقع در مناطق زلزله‌زده این استان، اظهار کرد: در پی وقوع زلزله در مورموری آبدانان و پس لرزه‌‌هایی که همچنان ادامه دارند، بقعه سیدعبدالرحیم(ع) در این منطقه به صورت صد در صد دچار آسیب شده و باید تخریب و از نو بازسازی شود.
وی افزود: ساختمان بقعه سید ابراهیم(ع) روستای بردی بخش زرین‌آباد دهلران نیز یکی دیگر از بقاعی بود که اگرچه آسیب جدی به آن وارد نشده اما با توجه به قدمت تاریخی این بنا در پی پس‌لرزه‌ها امکان تخریب و آسیب به این بقعه دور از انتظار نیست.
مدیرکل اوقاف ایلام، گفت: گنبد بقعه امامزاده سید صلاح‌الدین محمد(ع) آبدانان مورد آسیب جدی قرار گرفته و همچنین دیوارهای بقعه امامزاده عباس(ع) دشت‌عباس نیز ترک برداشته و وضعیت خطرناکی را برای این بنا به وجود آورده است.
حجت‌الاسلام کاروند بیان کرد: مساجد روستاها و شهر آبدانان نیز در جریان این زلزله و پس لرزه‌ها، کم و زیاد دچار آسیب شده و استفاده از آنها با خطر روبه‌رو است.
مدیرکل اوقاف ایلام، گفت: بر اساس این بازدید، مکاتباتی با ستاد مدیریت بحران، استانداری و فرمانداری ایلام انجام شده تا با تشکیل کارگروه و اعزام تیم‌های کارشناسی به این اماکن، خسارات وارده را محاسبه کنند.

captcha