
روحالله قاسمی، مدیر مؤسسه قرآنی تسنیم استان زنجان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: چند سال پیش یک قطعه زمین در استان زنجان از سوی بنیاد مسکن به این مؤسسه واگذار شد تا این مؤسسه مرکز آموزشی و اداری خود را در این فضا بنا کند اما مدتی قبل این بنیاد دوباره این زمین را از مؤسسه باز پسگرفت.
وی افزود: این مؤسسه پس از دریافت زمین به عنوان طرح 20 ساله 10 درصد پول زمین را پرداخت کرد و موظف شد مابقی را به صورت اقساط به بنیاد پرداخت کند.
قاسمی در این باره اشاره کرد: مراسم افتتاح این طرح با حضور استاندار، فرماندار و مسئولان قرآنی استان برگزار و کلنگ ساخت مجموعه زده شد اما با این حال پس از آنکه این مؤسسه به علت عدم حمایت مالی اقدام به ساخت مجموعه نکرد، بنیاد مسکن زمین اهدایی را از مؤسسه پس گرفت.
مدیر مؤسسه قرآنی تسنیم استان زنجان اشاره کرد: تاکنون با پیگیریهایی که از مسئولان بنیاد و استان شد هیچ جواب قانعکنندهای برای علت این امر دریافت نشده و علت آن کماکان مشخص نیست.
وی ادامه داد: برای اجرای مراحل گودبرداری مجموعه آموزش قرآن این مؤسسه بالغ بر 500 میلیون ریال بودجه هزینه شد به همین امر در ساخت به مشکل مالی برخورد کرد که متاسفانه هیچ نهادی از این طرح حمایت نکرد و مراحل ساخت با مشکل روبرو شد و بنیاد مسکن اقدام به بازپسگیری این زمین کرد.
قاسمی در پایان گفت: این زمین گودبرداری شده در حال حاضر فضای انباشت زباله و افراد خلافکار شده است.