کد خبر: 1443655
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۵

106 وبلاگ برای 106 کاروان حج تمتع

گروه فضای مجازی: از میان ۴۵۰ کاروان اعزامی به حج تمتع 106 کاروان به ساخت وبلاگ و شرکت در نخستین جشنواره «وبلاگ‌نویسان کاروان‌های حج» اقدام کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) 106 کاروان حج تمتع از میان 450 کاروان اعزامی به حج با ساخت وبلاگ ویژه کاروانشان در جشنواره «وبلاگ‌نویسان کاروان‌های حج» شرکت کرده‌اند.
در این جشنواره که برای نخستین بار و با شعار «هر کاروان یک وبلاگ» ‎ویژه کاروان‌های حج 93 توسط بعثه مقام معظم رهبری برگزار می‌شود، هر کاروان می‌‌تواند یک وبلاگ محوری داشته باشد که مدیریت آن توسط مدیرکاوران انجام می‌شود.
از میان این 106 وبلاگ، ۲۰ وبلاگ بر‌تر از کاروان‌های حج تمتع ۹۳ توسط هیئت داوران به‌عنوان برگزیدگان مرحلهٔ نخست انتخاب می‌شوند و سپس ۱۰ وبلاگ بر‌تر نهایی با نظرسنجی اینترنتی عموم کاربران مشخص و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.‎
نتایج اولیه این مسابقه ۱۳ مهر ماه همزمان با عید سعید قربان و نتایج نهایی ۲۱ مهرماه همزمان با عید سعید غدیر خم اعلام می‌شود.

لازم به ذکر است: شرکت در این جشنواره فقط ویژه کاروان‌های حج ۹۳ است و وبلاگ‌های شرکت کننده در جشنواره در بخش وبلاگ‌های حج  پایگاه حج به نشانی اینترنتی www.hajj.ir ثبت خواهد شد.

captcha