کد خبر: 1444066
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۷

هدف‌گذاری دشمن مقاومت و بیداری کشورهاست

گروه سیاسی: فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با اشاره به اینکه هدف‌گذاری دشمن مقاومت و بیداری کشورهاست، گفت: باید در مقابل هجمه‌های دشمن همان مسیری را دنبال کنیم که خداوند متعال پیش روی ما گذاشته است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، یعقوبعلی نظری، فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی امروز، ششم شهریور در مراسم روز بسیج کارمندان ضمن گرامیداشت سالروز بسیج کارمندان و تبریک هفته دولت با اشاره به پیروی مردم فلسطین در مقابل رژیم جنایتکار اسرائیل گفت: امروز ما یکی دیگر از مصادیق آیات و نشانه‌های الهی یعنی پیروزی مردم فلسطین را شاهد هستیم.



وی ادامه داد: پیروزی مردم فلسطین وعده خداوند متعال بود که اگر گروهی در مسیر حق حرکت کنند به یقین پیروزی از آن آنها خواهد بود.



فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه پیروزی مردم فلسطین پیروزی حق برشمشیر بوده است، عنوان کرد: پیروزی مردم غزه به ما ثابت کرد که با توفیق الهی و ادامه دادن مسیر الهی همیشه گروه اندک با پشتوانه اعتقاد به خداوند در برابر اکثریت به پیروزی می‌رسند.



نظری افزود: نتیجه مقاومت به ما ثابت کرد که اگر در مسیر الهی با مقاومت حرکت کنیم یقیناً پیروزی از آن ما خواهد بود.



وی بیان کرد: مقاومت مردم غزه در شرایط استثنایی صورت گرفت که نتیجه مقاومت مردم فلسطین باعث شده که اسرائیل با تمام قدرت نظامی، حمایت‌های پولی و عقبه دیپلماتیک خود در برابر اراده مردم غزه به زانو درآید.



فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی ادامه داد: مردم فلسطین مسیر الهی را در پیش گرفته‌اند و مطمئناً با پیروی از این مسیر همه کشورهای مظلوم به پیروزی خواهند رسید.



نظری بیان کرد: هدف‌گذاری دشمن مقاومت و بیداری کشورها است که باید تلاش کنیم که این هدف دشمن ما را تحت‌تأثیر قرار ندهد و ما باید در مقابل هجمه‌های دشمن همان مسیری را دنبال کنیم که خداوند متعال پیش روی ما گذاشته است.



وی افزود: ما باید با کفر و دشمن سخت برخورد و در مسیر مبارزه مقامت و استقامت را برای پیروزی در پیش گیریم.



فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه باید مودت، محبت، هم پوشانی و گذشت در بین نیروهای خود گسترش دهیم، عنوان کرد: ما نباید با دشمن مدارا کنیم و اگر خداوند از مدارای با دشمن در قرآن کریم نام برده است منظور دشمنی است که در تسلط ما باشد که مدارای با دشمن در تسلط را نیز رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس به خوبی با اثبات رساندند.



نظری ادامه داد: رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس در برابر دشمن با قدرت ایستادگی کردند ولی در زمان که دشمن در تسلط آن ها بود با آن مدارا کردند.



وی عنوان کرد: مقاومت تنها در جبهه رزم نظامی نیست بلکه امروز جامعه نیاز به مقاومت در جبهه فرهنگی و اقتصادی دارد که باید در این جبهه نیز اصول دفاع رزمندگان مشخص شود و شاید مهمترین فاکتوری که به‌صورت عام در جبهه اقتصادی می‌توان ذیل مقاومت به آن توجه کنیم قناعت است.



فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی افزود: قناعت دستور الهی است و در جبهه اقتصادی مردم باید به هر آنچه که دارند قانع باشند که البته برای مقابله با جنگ اقتصادی بسیاری از مسائل دیگر نیز وجود دارد که باید به آن توجه کنیم و در شرایط جنگ اقتصادی با کفر، سست‌کاری و ندانم کاری غیر قابل بخشش است.



نظری به جبهه فرهنگی مقابله با دشمن اشاره کرد و افزود: در جبهه فرهنگی بسیجیان ورود پیدا کرده‌اند که به‌صورت مستمر فعالیت فرهنگی انجام می دهند چرا که مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمن از دغدغه‌های اصلی مقام معظم رهبری است.



وی با بیان اینکه در حال حاضر دشمن با روش‌های گوناگون در مسائل فرهنگی ما رخنه ایجاد کرده است، افزود: یکی از این رخنه‌های بارز فرهنگی دشمن ماهواره است که تنها راه مقابله با ماهواره و هجمه‌های فرهنگی دشمن تقوا است.

captcha