به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، امروز، 7 شهریورماه در خطبه دوم نماز جمعه تهران ضمن تبریک فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: این لقب را معصوم بر ایشان گذاشته است؛ حضرت معصومه(س) آیینه فاطمه طاهره(س) و وارث عصمت فاطمی است؛ ایشان شفیعه اند و شفاعتشان گسترده است؛ کسانی که نقش هدایتی در این عالم دارند به وسعت هدایتشان در آخرت شفاعت خواهند داشت.
وی همچنین یاد شهیدان رجایی و باهنر را گرامی داشت و گفت: شهید رجایی عبد صالح خدا بود که ای کاش همه رؤسای جمهور خود را به این جا می رساندند که نائب امام زمان(عج) آنها را اینگونه تأیید میکرد؛ امام خمینی(ره) در مورد این شهید میفرمایند: «من در مطالعاتی که در حالات این بزرگوار کردم، به این نتیجه رسیدم که دست فروشی ایشان و ریاست جمهوری برایشان تفاوتی نداشت»؛ شهید باهنر نیز انسان متواضعی بودند.
صدیقی خاطرنشان کرد: اینکه هفته دولت به مناسبت شهادت این دو بزرگوار نامگذاری شده به این معناست که دولت ها با امتیازات اخلاقی و فداکاری و ولایتمداری شعوری و عملی که در شهید رجایی و باهنر بود، خودشان را با اینها تطبیق دهند و قبل از اینکه رئیسجمهور یا وزیر باشند، بنده خدا و خدمتگزار بندگان خدا باشند و بی ادعا، بی تکبر و جان بر کف و از خود گذشته خدمت کنند.
وی ضمن تبریک به رئیسجمهور و وزرا به دلیل فرارسیدن هفته دولت گفت: از هیئت دولت تقدیر و تشکر می کنم نسبت به کارهای شایستهای که انجام داده اند؛ مواضع روشنی در مسائل منطقه به ویژه مسئله حماس، عراق، سوریه و زیادهخواهیهای دنیای سطه و آمریکا به تبعیت از رهبر معظم انقلاب دارند.
خطیب جمعه تهران در مورد مسئله تأمین سلامت مردم نیز گفت: از وزیر بهداشت و درمان و از دولت به دلیل اجرای این طرح مبارک تقدیر و تشکر داریم.
وی به دیدار اخیر هیئت دولت با رهبر معظم انقلاب به مناسبت فرارسیدن هفته دولت اشاره کرد و گفت: سخنان رهبری در این دیدار منشور جامع اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بود؛ دولتی که چنین راهنما و حکیمی داشته باشد و نتواند خود را با آن تطبیق دهد، ورشکسته است و به جایی نخواهد رسید.
صدیقی با اشاره به مشکلات امروز جامعه و مردم گفت: گرانی، نابسامانی فرهجگی و فساد اداری و غیر اداری مردم را خون جگر کرده است؛ مردمی که 36 سال است زیر پرچم ولایت با همه مشکلات مقاومت کردند و صحنه را خالی نکردند؛ بنابراین رفع نگرانیهای مردم متدین و انقلابی در رأس اولویتهایی است که باید دولت به آن بپردازد.
امام جمعه موقت تهران پرهیز از دو قطبی کردن جامعه را از دیگر اولویتهای دولت عنوان کرد و افزود: فتنه یک زیان، خسارت، بدعت، قانونی شکنی و هنجارشکنی و ایجاد اختلاف بین مردم بود و از آثار شومش دو قطبی شدن جامعه است.
وی تصریح کرد: دولتی که نتواند انسجام ملی را در بین مردم متدین و انقلابی و ولایتمدار به وجود بیاورد و اعتماد دینی آنها را کسب نکند و دو دستگی ایجاد کند، خسارت های بزرگی پیش رو خواهد داشت.
صدیقی با بیان اینکه دولت ها باید مثل دولت شهید رجایی باشد، اظهار کرد: دولت رجایی صد در صد مجری دستورات ولی فقیه در چارچوب قانون اساسی و قوانین مدون بود؛ اما برخی دولت ها توسعه اقتصاد غربی را در سر می پروراندند و دیدید که در نهایت دوام نیاوردند و افکار عمومی را نتواستند با خود همراه کند.
وی خاطرنشان کرد: این مسئله باید عبرتی برای دولت باشد و به اقتصاد مقاومتی اسلامی فکر کند و فرهنگ شیعی را به جای پرداختن به مسائل حاشیه ای به گود بیاورد و در خدمت مردم متدین باشد.
خطیب جمعه تهران در مورد استیضاح وزیر علوم نیز گفت: دولت باید پیام این استیضاح را دریافت کند؛ مسئله دانشگاه ها مهم است؛ چرا که دانشگاه باید دینمدار فرهنگ مدار و علم مدار باشد؛ دانشگاه نه ستاد انتخاباتی است و نه باشگاه سیاسی برای سیاست بازها.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله عراق و محاصره شیعیان این کشور از سوی نیروهای داعش پرداخت و گفت: برای این افراد هم دعا کنید و هم حمایت معنوی داشته باشید؛ امیدواریم با تشکیل دولت و انسجام و استقرار ارکان دولت که پشتوانه مرجعیت نیز دارد، از این بن بست خارج شوند.
امام جمعه موقت تهران پیروزی حماس را نیز تبریک گفت و اظهار کرد: این جنگ ورق ننگین دیگری در پرونده سیاه صهیونیستهای کودک کش بود؛ آنها دست به جنایات بسیار و حملات ددمنشانه زدند که نتیجه ای جز تنفر بیشتر مردم دنیا از آنها نداشت.
بنابراین گزارش، حجتالاسلام والمسلمین صدیقی در خطبه اول نماز جمعه تهران ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوا، توجه به حقیقت و پیام سوره حمد را ضروری دانست و اظهار کرد: به تعبیر امام علی(ع) حمد کلید یاد خداست.
وی افزود: «ال» واژه الحمد به این معناست که حمد مخصوص ذات مستجمع صفات کمالیه است؛ یا همه حمدها اختصاص به ذات او دارد و یا حمد اکمل مخصوص ذات احدیت است.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه حمد و ثنای ابدی و اذلی بر صفات جمیل اختیاری حق تعالی است، گفت: شکر و حمد مصداقی از این معناست که خداوند با تمام صفات جمال و جلالی اش منشأ برکات در زندگی و تکامل و آرامش و عزت و سرافرازی و آبرومندی ماست و ما در هر فضا و شرایطی که قرار داریم در قبضه اسمای الهی قرار داریم؛ صفاتی که برای تدبیر امور ماست.
وی تصریح کرد: حمد اختصاص به الله دارد؛ همه حمدها برای خداست چرا که هم حامد و هم محمود اوست و قدر صفاتش را جز خودش نمی داند و حمدهای ما در حد فهم خود ماست.
صدیقی خاطرنشان کرد: اگر ذکر و ثنا و شکر و عبودیت داریم همه اش از اوست؛ اوست که حمد را بر زبان ما جاری می کند و دل ما را با محبتش می برد.
وی با بیان اینکه خدای متعال شکر و حمد را مزید نعمت قرار داده است، اظهار کرد: کسی که اهل حمد و شکر باشد خدا نعماتش را وسعت می دهد؛ برخی گرفتار عقده های روانی هستند و مانند مگس به دنبال زخم ها و کمبودها و نبودها می گردند و این همه نعمت را نمی بینند.